Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!

Buna, am 17 și deobicei am un ciclu regulat de 27 28 de zile, niciodată nu mi s-a intimplat sa intirziere. Am avut contact sexual protejat in urma cum 2 săptămâni dar a fost protejat și ejacularea înafara. Menstruația trebuia să îmi vina pe 22 dar azi este deja 27 deci intirzie de vrio 5 zile. Am făcut totuși 2 teste de sarcina unul după o săptămână de la contact sexual și altul după două zile de intirziere a CM și au ieșit ambele negativ. Menționez că am dureri menstruale și dureri de dinți de regulă cum sunt în perioada menstruației de obicei dar CM tot nu este. Din ce cauza ? Și ce as putea sa fac in acest caz ?
5 comentarii

O sa vina. Asteptati linistita. Daca intarzie prea mult, mergeti la un ginecolog sa va faca analizele sa vedeti cauzele intarzierii. Pot fi si alte cauze.

Mulțumesc mult, m-ați liniștit puțin, deja aștept să vina !

Buna ziua,
nu am inteles ce inseamna protejare; faptul ca partenerul dvs nu a ejaculat in interiorul vaginului nu va protejeaza de o sarcina deoarece lichidul seminal secretat si eliminat in timpul actului sexual (nu ejacularea) secreta spermatozoizi; va recomandam pe viitor sa folositi un mijloc contraceptiv adaptat varstei si nevoilor dvs, consultati un medic specializat in planificare familiala si contraceptive pentru a stabili impreuna ce vi se potriveste
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
nu am inteles ce inseamna protejare; faptul ca partenerul dvs nu a ejaculat in interiorul vaginului nu va protejeaza de o sarcina deoarece lichidul seminal secretat si eliminat in timpul actului sexual (nu ejacularea) secreta spermatozoizi; va recomandam pe viitor sa folositi un mijloc contraceptiv adaptat varstei si nevoilor dvs, consultati un medic specializat in planificare familiala si contraceptive pentru a stabili impreuna ce vi se potriveste
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes

Protejare cu prezervativ dar și ejaculare înafară

Bună ziua am și eu o întrebare, am avut ultima menstruația pe 22 Octombrie, țin să precizez că am ciclul neregulat și încă nu mi-a venit, cam de 8 zile mă dor sânii dar nu foarte tare, acum mai puțin și am niște junghi uri la ovare gen cele menstruale. Ar putea fi o sarcină sau răceală?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24postinor 2?
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 4intarziere a menstruatiei, 3 teste de sarcina negative
- 4intarzierea menstrei, mancarimi si usturimi genitale
- 4menstra continue sa imi intarzie
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 4Menstruatie intarziata dupa pauza la anticonceptionale
- 5menstruatia intarziata sau sarcina?
- 0Intarzie ciclu. Poate fi o posibila sarcina?
- 1intarzierea menstruatiei
- 0Sunt însărcinată?
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 1Secreții vaginale și întârzierea ciclului
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 0Insarcinata sau nu?
- 0Intarziere menstruatie
- 0Întârzierea menstruației
- 0Anticoncepționale și duphaston
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: