Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
Buna, am 17 și deobicei am un ciclu regulat de 27 28 de zile, niciodată nu mi s-a intimplat sa intirziere. Am avut contact sexual protejat in urma cum 2 săptămâni dar a fost protejat și ejacularea înafara. Menstruația trebuia să îmi vina pe 22 dar azi este deja 27 deci intirzie de vrio 5 zile. Am făcut totuși 2 teste de sarcina unul după o săptămână de la contact sexual și altul după două zile de intirziere a CM și au ieșit ambele negativ. Menționez că am dureri menstruale și dureri de dinți de regulă cum sunt în perioada menstruației de obicei dar CM tot nu este. Din ce cauza ? Și ce as putea sa fac in acest caz ?
5 comentarii
O sa vina. Asteptati linistita. Daca intarzie prea mult, mergeti la un ginecolog sa va faca analizele sa vedeti cauzele intarzierii. Pot fi si alte cauze.
Mulțumesc mult, m-ați liniștit puțin, deja aștept să vina !
Buna ziua,
nu am inteles ce inseamna protejare; faptul ca partenerul dvs nu a ejaculat in interiorul vaginului nu va protejeaza de o sarcina deoarece lichidul seminal secretat si eliminat in timpul actului sexual (nu ejacularea) secreta spermatozoizi; va recomandam pe viitor sa folositi un mijloc contraceptiv adaptat varstei si nevoilor dvs, consultati un medic specializat in planificare familiala si contraceptive pentru a stabili impreuna ce vi se potriveste
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
nu am inteles ce inseamna protejare; faptul ca partenerul dvs nu a ejaculat in interiorul vaginului nu va protejeaza de o sarcina deoarece lichidul seminal secretat si eliminat in timpul actului sexual (nu ejacularea) secreta spermatozoizi; va recomandam pe viitor sa folositi un mijloc contraceptiv adaptat varstei si nevoilor dvs, consultati un medic specializat in planificare familiala si contraceptive pentru a stabili impreuna ce vi se potriveste
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Protejare cu prezervativ dar și ejaculare înafară
Bună ziua am și eu o întrebare, am avut ultima menstruația pe 22 Octombrie, țin să precizez că am ciclul neregulat și încă nu mi-a venit, cam de 8 zile mă dor sânii dar nu foarte tare, acum mai puțin și am niște junghi uri la ovare gen cele menstruale. Ar putea fi o sarcină sau răceală?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intarziere a ciclului menstrual
- 14prima data cand iau diane 35
- 6Tratament cu Arefam... exista sanse sa raman cat mai repede insarcinata?
- 3Mi a intarziat 2 luni
- 5Nu mai iau anticonceptionale, nu sunt insarcinata si menstruatie intarziata
- 5mi-a intarziat c.m. 3 zile.lucru care nu mi s-a mai intamplat de ani buni
- 1nu-mi vine CM
- 2intarzierea menstruatiei
- 1Intarzierea menstruatiei.
- 2O posibila sarcina???
- 6dereglare hormonala?! sau altceva
- 3intarzie menstruatia.sfatul unui ginecolog
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 0Sunt însărcinată?
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
- 0Intarzierea menstruatiei
- 2Menstruație întârziată
- 0Menstruatie intarziata
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
- 0Pot fi insarcinata?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: