imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
Buna ziua! Imi este tare frica. Am facut sex neprotejat cu prietenul dar nu a ejaculat in mine. Iar acum imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu si urinez des dar putin. Am sanii tari ca de menstruatie si ma dor rinichii si ovarele.. adica simt o presiune nu chiar o durere. Va rog frumos credeti ca ar putea fi vorba doar de o raceala jos sau de altceva ce chiar nu imi doresc??
5 comentarii
Buna aaadina,
Orice intarziere a menstruatiei este sarcina pana la proba contrarie, adica testul de sarcina.
Legat de simptomele urinare, sugereaza o infectie urinara, deci ai nevoie de un examen de urina si antibiotice corespunzator (daca se confirma infectia).
Orice intarziere a menstruatiei este sarcina pana la proba contrarie, adica testul de sarcina.
Legat de simptomele urinare, sugereaza o infectie urinara, deci ai nevoie de un examen de urina si antibiotice corespunzator (daca se confirma infectia).
Si se poate sa imi intarzie si de la aceasta infectie?
Putin probabil ca infectia urinara sa intarzie menstruatia.
Buna as avea si eu o intrebare va rog miam facut 2 teste marci diferite si mio aparut 2 liniute doar ca a doua e de un roz pal dar se vede am sani grei si am o stare de oboseala ma inteapa sub burta dimineata as dori sa fiu gravida sa mai fac un bebe dar nu stiu sigur as dori un ras va rog
Daca au iesit doua liniute, chiar daca a doua e roz pal, eu zic ca e sarcina.mai repeta testul peste cateva zile.si ce sa zic?!sa fie cu ochisori!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme cu rinichi?
- 3urinari foarte dese! va rog mult ajutati-ma!!
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 7durere de ovare
- 0intarzierea menstruatiei
- 8Ajutati-ma cu un diagnostic prezumtiv
- 0Mi-a intarziat ciclul 9 zile
- 3Urinari prea dese
- 0durere partea stanga si urinare frecventa!
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 0Ce poate fi???
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 0Sarcina imaginara?
- 0Iau yasmin si am avut contact sexual neprotejat ce e de facut ?
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 0Testul zice nu, dar menstruatia întârzie?
- 0Ajutati-ma! inca nu mi a venit menstruatia
- 0Posibila sarcina?
- 0Sarcina?
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: