imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu

Buna ziua! Imi este tare frica. Am facut sex neprotejat cu prietenul dar nu a ejaculat in mine. Iar acum imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu si urinez des dar putin. Am sanii tari ca de menstruatie si ma dor rinichii si ovarele.. adica simt o presiune nu chiar o durere. Va rog frumos credeti ca ar putea fi vorba doar de o raceala jos sau de altceva ce chiar nu imi doresc??
5 comentarii

Buna aaadina,
Orice intarziere a menstruatiei este sarcina pana la proba contrarie, adica testul de sarcina.
Legat de simptomele urinare, sugereaza o infectie urinara, deci ai nevoie de un examen de urina si antibiotice corespunzator (daca se confirma infectia).
Orice intarziere a menstruatiei este sarcina pana la proba contrarie, adica testul de sarcina.
Legat de simptomele urinare, sugereaza o infectie urinara, deci ai nevoie de un examen de urina si antibiotice corespunzator (daca se confirma infectia).

Si se poate sa imi intarzie si de la aceasta infectie?

Putin probabil ca infectia urinara sa intarzie menstruatia.

Buna as avea si eu o intrebare va rog miam facut 2 teste marci diferite si mio aparut 2 liniute doar ca a doua e de un roz pal dar se vede am sani grei si am o stare de oboseala ma inteapa sub burta dimineata as dori sa fiu gravida sa mai fac un bebe dar nu stiu sigur as dori un ras va rog

Daca au iesit doua liniute, chiar daca a doua e roz pal, eu zic ca e sarcina.mai repeta testul peste cateva zile.si ce sa zic?!sa fie cu ochisori!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarziere menstruatie
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 5Imi intarzie ciclul de la stres?
- 4Urinari frecvente
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 2mi-a intarziat menstruatia
- 7ce as putea sa am? va multumesc
- 3ajutati-ma cu niste pareri, menstruatia mi-a intarziat = sarcina?
- 1Greutati in respiratie, sufocare, palpitatii, transpiratii nocturne si urinari f.dese noaptea
- 0intarziere menstruatie
- 1Dureri abdominale si întârzierea menstruatiei
- 2Întârzierea menstruației
- 1Menstruația îmi întârzie
- 1Lipsa menstruatie dupa tratament cu Duphaston
- 044 de ani.. Intarziere menstruație, teste negative!
- 3Prietenei mele nu i-a venit menstruația de 3 zile
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: