Fractura tibie dupa operatie
Buna ziua,
Ma numesc Ionescu Vlad, sunt un tanar in varsta de 20 de ani si am trecut printr o operatie fiindca am avut o luxatie recidivanta de rotula prin care TTA-ul mi a fost mutat in interior si rotula la fel unde mi s -au adaugat in tibie 3 suruburi. Am stat imobilizat in ghips dupa operatie timp de o luna jumatate dupa care am avut voie sa calc cu ajutorul carjelor si sa incep procedurile de recuperare.Dupa trei saptamani de recuperare si de mers in carje am primit acordul de a renunta usor usor la carje treptat. Am mers o perioada intr-o singura carja dupa am purtat o orteza de jumatate fiindca carja la un moment ma incomoda foarte tare pana saptamana trecuta cand m am dat jos din masina moment in care tibia mea a pocnit (fracturat) la ultimul surub in tot diametrul tibial fara deplasare. Voiam sa va intreb daca situatia intampinata de mine este formata din cauza ultimului surub? Fiindca domnul doctor ortoped sustine ca nu a mai intalnit asa ceva dupa 2 luni de zile la o persoana atat de tanara ca si mine si ca nu era normal sa se fractureze tibia... Din pacate CT-ul si Radiografia nu le pot prezenta fiindca le am doar pe CD si nu am DVDRW dar in schimb am o fotografie cu radiografia de vineri cand am ajuns la urgente unde se observa cat de cat zona unde este fracturat piciorul.
Am uitat sa mentionez inaltimea: 1, 84 si greutatea: 107 kg
Va multumesc!
Link radiografie: https://imgur.com/a/TXk2BEQ
Ma numesc Ionescu Vlad, sunt un tanar in varsta de 20 de ani si am trecut printr o operatie fiindca am avut o luxatie recidivanta de rotula prin care TTA-ul mi a fost mutat in interior si rotula la fel unde mi s -au adaugat in tibie 3 suruburi. Am stat imobilizat in ghips dupa operatie timp de o luna jumatate dupa care am avut voie sa calc cu ajutorul carjelor si sa incep procedurile de recuperare.Dupa trei saptamani de recuperare si de mers in carje am primit acordul de a renunta usor usor la carje treptat. Am mers o perioada intr-o singura carja dupa am purtat o orteza de jumatate fiindca carja la un moment ma incomoda foarte tare pana saptamana trecuta cand m am dat jos din masina moment in care tibia mea a pocnit (fracturat) la ultimul surub in tot diametrul tibial fara deplasare. Voiam sa va intreb daca situatia intampinata de mine este formata din cauza ultimului surub? Fiindca domnul doctor ortoped sustine ca nu a mai intalnit asa ceva dupa 2 luni de zile la o persoana atat de tanara ca si mine si ca nu era normal sa se fractureze tibia... Din pacate CT-ul si Radiografia nu le pot prezenta fiindca le am doar pe CD si nu am DVDRW dar in schimb am o fotografie cu radiografia de vineri cand am ajuns la urgente unde se observa cat de cat zona unde este fracturat piciorul.
Am uitat sa mentionez inaltimea: 1, 84 si greutatea: 107 kg
Va multumesc!
Link radiografie: https://imgur.com/a/TXk2BEQ
2 comentarii
O situație rara, bine ca nu s a deplasat. Șanse bune de vindecare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Fractura tibie
- 3Luxatie genunghi (rotula sarita)
- 3Luxatie recidivanta de rotula
- 3Luxatie rotuliana
- 1parestezie ca urmare a imobilizarii in aparat gipsat
- 1Fractura tibie cu deplasare minima
- 0Buna ziua in legatura cu operatie de tibia
- 2Fractura deschisă de tibie si fibulă
- 2Fractura tibie copil de 2 ani 8 luni
- 4Luxatie Rotula genunchi
- 8Fractura deschisa tibie
- 5Fractura tibie și peroneu cu deplasare
- 0Fractura tibie+fibula 1/3 distala
- 1Operație picior.
- 3Fractura tibie și peroneu
- 0Luxatie rotula
- 4Fractura tibia si fibula.
- 2Fisura sau fractura tibia
- 3Sa scot tija din picior sau nu?
Mai multe informații despre: fractura de tibie luxatia de rotula fractura tibiei luxatie rotula tratament fractura cu tija, suruburi, placute
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: