Fractura de pilon tibial si maleola peroniera cu deplasare

In toamna anului trecut am facut o fractura de pilon tibial si maleola peroniera. Am fost operata la Bucuresti si modul de anestezie a constat in blocarea nervilor..mai exact nervii sciatic si safen prin injectare. Dupa operatie nu ar fi trebuit sa simt membrul deloc 10 ore, insa la mine anestezia a tinut aproape 2 zile
In momentul de fata au trecut 2 luni si jumatate de la operatie..inca nu am voie sa pun piciorul in pamant, dar ma nelinisteste faptul ca nu imi simt talpa piciorului absolut deloc si nici degetele.
Ar trebuit sa ingrijorez sau voi incepe sa simt cand voi incepe sa ma deplasez pe ambele picioare?
Mentionez ca am facut tratament cu alanerv si milgama n cam 5 luni..am avut coloana fracturata cu putin timp in urma.
In momentul de fata au trecut 2 luni si jumatate de la operatie..inca nu am voie sa pun piciorul in pamant, dar ma nelinisteste faptul ca nu imi simt talpa piciorului absolut deloc si nici degetele.
Ar trebuit sa ingrijorez sau voi incepe sa simt cand voi incepe sa ma deplasez pe ambele picioare?
Mentionez ca am facut tratament cu alanerv si milgama n cam 5 luni..am avut coloana fracturata cu putin timp in urma.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21Sechele dupa o fractura deschisa grava
- 3Fractura maleola
- 36recuperare fractura tibie si peroneu
- 1Fractura platou tibial cu infundare
- 5De cand are gipsul in fiecare dimineata simte dureri in picior in zona gleznei
- 11Fractura tibie
- 4fractura tibie + peroneu sfaturi (dieta recuperare exercitii)
- 5Fractura Pilon Tibial si Peroneu
- 3fractura incompleta maleola peroniera dreapta fara deplasare
- 16fractura maleola
- 1Fractura tibie si peroneu
- 16Fractura trimaleolara
- 1Fractură tibia și fibula
- 5Fractura tibie și peroneu cu deplasare
- 1Fractura tibie si maleola externa
- 1Inflamare permanenta a gleznei stângi și a părții de sus a labei piciorului stâng.
- 1Tibie fisurata
- 1Fractura maleola posterioara cu usoara deplasare
- 3După ghips ..cand merge laba piciorul se înroșește
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura maleola fractura tibiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: