Fractura SH IV tibie proximala/fractura platou tibial

In urma unui accident de masina, copilul meu a fost diagnosticat cu fractura tibie proximala.Fractura platou tibial.Recomandarea medicului a fost imobilizarea in ghips in defavoarea interventiei chirurgicale, însoțită de anticoagulante zilnice si revenire la control dupa 3 săptămâni.
Toți stim că in efortul de a ne informa ajungem sa citim atatea pareri, incat ajungem sa nu stim ce sa mai credem.
Am tot respectul pentru personalul medical de la spitalul unde a fost tratat copilul, doresc doar sa cer o părere unor specialiști care ne ajută pe acest forum:
este ok pentru acest diagnostic tratamentul clasic, cu ghips?Cat ar putea dura perioada de purtat ghipsul si la cat timp dupa ce este scos se poate merge normal?
Intreb acest lucru deoarece am citit opinii ca astfel.de fractură se repară numai chirurgical.
Va mulțumesc pentru un eventual raspuns.
Toți stim că in efortul de a ne informa ajungem sa citim atatea pareri, incat ajungem sa nu stim ce sa mai credem.
Am tot respectul pentru personalul medical de la spitalul unde a fost tratat copilul, doresc doar sa cer o părere unor specialiști care ne ajută pe acest forum:
este ok pentru acest diagnostic tratamentul clasic, cu ghips?Cat ar putea dura perioada de purtat ghipsul si la cat timp dupa ce este scos se poate merge normal?
Intreb acest lucru deoarece am citit opinii ca astfel.de fractură se repară numai chirurgical.
Va mulțumesc pentru un eventual raspuns.
1 comentarii

Daca nu aveti o radiografie. Este greu de spus

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25fractura tibie si peroneu
- 9Accident moto
- 18fractura tibie si peroneu cu deplasare
- 5fractura cominutiva deschisa tibie+ peroneu
- 14fractura tibie si peroneu cu deplasare
- 10fractura dubla de tibie si peroneu
- 3fractura de tibie
- 1Dubla fractura de tibie si peroneu
- 11Fractura tibie
- 7Fractura TIbie si Peroneu
- 4Fractura de femur, fractura de tibie si peroneu, 4 fracturi la bazin
- 0Recuperare fractura platou tibial
- 1Fractura de tibie
- 2Fractura maleola tibiala si peroniera stanga
- 1Fractură tibia și fibula
- 0Fractura tibie/picior în ghips/durere gamba
- 7Operatie de tibie
- 0Recomandare ortoped specializat in fracturi (tibie)
- 4Fractura tibia si fibula.
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura de platou tibial