Fractura SH IV tibie proximala/fractura platou tibial
In urma unui accident de masina, copilul meu a fost diagnosticat cu fractura tibie proximala.Fractura platou tibial.Recomandarea medicului a fost imobilizarea in ghips in defavoarea interventiei chirurgicale, însoțită de anticoagulante zilnice si revenire la control dupa 3 săptămâni.
Toți stim că in efortul de a ne informa ajungem sa citim atatea pareri, incat ajungem sa nu stim ce sa mai credem.
Am tot respectul pentru personalul medical de la spitalul unde a fost tratat copilul, doresc doar sa cer o părere unor specialiști care ne ajută pe acest forum:
este ok pentru acest diagnostic tratamentul clasic, cu ghips?Cat ar putea dura perioada de purtat ghipsul si la cat timp dupa ce este scos se poate merge normal?
Intreb acest lucru deoarece am citit opinii ca astfel.de fractură se repară numai chirurgical.
Va mulțumesc pentru un eventual raspuns.
Toți stim că in efortul de a ne informa ajungem sa citim atatea pareri, incat ajungem sa nu stim ce sa mai credem.
Am tot respectul pentru personalul medical de la spitalul unde a fost tratat copilul, doresc doar sa cer o părere unor specialiști care ne ajută pe acest forum:
este ok pentru acest diagnostic tratamentul clasic, cu ghips?Cat ar putea dura perioada de purtat ghipsul si la cat timp dupa ce este scos se poate merge normal?
Intreb acest lucru deoarece am citit opinii ca astfel.de fractură se repară numai chirurgical.
Va mulțumesc pentru un eventual raspuns.
1 comentarii
Daca nu aveti o radiografie. Este greu de spus
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 71Fractura de platou tibial cu separare minima
- 9Accident moto
- 36recuperare fractura tibie si peroneu
- 1Fractura platou tibial cu infundare
- 21fracturi membre inferioare
- 1fractura de tibie fara deplasare
- 2Fractura Tibie Medie 1 3
- 17fractura diafiza tibie operata.. cat dureaza recuperarea, pentru a merge fara carje?
- 0Fractura de tibie si fibula
- 2Ruptura de tibie
- 0fractura epifiza tibiala
- 4Fractura de femur, fractura de tibie si peroneu, 4 fracturi la bazin
- 1Fractura de tibie
- 1Fractura tibie cu deplasare minima
- 0Operatie /recuperare dupa fractura tibie / peroneu cu tija si placuta
- 1Fractura tibie si maleola externa
- 0Fractura tibie/picior în ghips/durere gamba
- 1Tibie fisurata
- 2Fractura de platou tibial grad 6
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura de platou tibial