dilema
in perioada de cele 7 zile de pauza a contraceptiei hormonale regulate cu Marvelon am avut un contact sexual neprotejat si am luat ulterior Postinor 2, iar acum nu'mi vine menstruatia.de ce?
3 comentarii
Pentru că aţi luat Postinor fără să aveţi nevoie.
tratamentul cu marvelon l'am facut o singura luna pana acumsi l'am inceput abia in a-5-a zi a menstruatiei, motiv pt care mi s'a spus ca e nevoie de protectie suplimentara.iar daca am luat postinor, sa inteleg ca acum imi va intarzia menstruatia?
Postinor de obicei da dereglari ale menstruatiei, din fericire de regula se revine la periodicitate normala.
Refuz sa cred ca un medic, chiar cu cunostinte minime de planificare familiala, v-a spus ca trebuie luat Postinor in cele 7 zile de pauza a anticonceptionalului.
Refuz sa cred ca un medic, chiar cu cunostinte minime de planificare familiala, v-a spus ca trebuie luat Postinor in cele 7 zile de pauza a anticonceptionalului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6postinor 2 si efectele sale
- 7sarcina sau nu?
- 3Pauza la anticonceptionale!
- 4test de sarcina
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 10menstruatie intarziata
- 4Nu mi-a venit menstruatia de 1 luna jumate...
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 4Probleme in menstruatie... intarzie din cauza stresului?
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 2vine bebe?
- 1Mare intârziere, rog o parere
- 11Ciclu întârziat
- 0Întrebare pauza anticonceptionale
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 0Menstruatie intarziata
- 0Pauza anticoncepționale.
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: