insarcinata si... am baut un pahar de sampanie

25-12-2008
laura-adriana
Nu este medic/terapeut
laura-adriana
dupa mine, cred ca sunt insarcinata in saptamana 8-9. testul nu l-am facut pentru ca sunt sigura ca am ramas dupa simptomele pe care le-am avut si inca le mai am ( greturi, in schimb mananc orice, urina frecventa, sanii mai sensibili si crescuti, unele mirosuri de sampon, parfum ma deranjeaza foarte tare, de fumat nu mai pot, pt. ca imi provoaca scarba, etc...). problema este ca de vreo 2 saptamani am aceleasi simptome, dar mult mai rare( ma refer mai mult la greata). eu am auzit ca, greturile le ai pana la 3 luni, atunci incepe sa miste copilul. si inca ceva, astazi am baut un pahar de sampanie :d... il afecteaza cu ceva pe bebe??? multumesc!
4 comentarii
0
26-12-2008, ora 08:08
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sa-ti fie de bine! Nu, un pic de sampanie nu-i va face nimic bebelusului, dar sa nu exagerezi cu alcoolul acum, la sarbatori.Simptomele descrise sunt normale in sarcina si le vei mai simti, dar atenuate pe masura ce micutul creste.Sa mergi la medicul de familie pentru a fi luata in evidenta.Sarbatori fericite!
0
14-01-2009, ora 15:45
pelena
Nu este medic/terapeut
pelena
buna ziua, am 28 ani, cm regulat la 28 zile, nu am avut niciodata probleme nici cu cm nici cu altceva, nu mi-a intarziat niciodata.de 7 zile a intarziat pt prima oara de cand ma stiu, acum 3 zile a curs o singura picatura rosiatica, apoi pana azi inclusiv sporadice scurgeri maronii si necantitative.la dr am fost sapt trecuta pe 8 la o zi dupa ce mi-a intarziat(prea devreme, evident), nu s-a vazut nimic si nici endometrul ingrosat.am facut si testul, dar a iesit negativ.sunt sau nu insarcinata?am oprit anticonceptionalele acum 7 luni pt ca imi doresc un bebe.azi ar fi 35 de zile de la ultimul cm.ma deruteaza aceste scrugeri maronii, nu am simptome, poate o frecventa putin mai mare la urinare.
multumesc!
0
17-01-2009, ora 17:32
pelena
Nu este medic/terapeut
pelena
va rog, frumos, imi raspunde si mie cineva aici sau...
0
23-07-2009, ora 19:43
simerea ramona
Nu este medic/terapeut
simerea ramona
eu cred ca este vorba de o sarcina.pentru k petele maronii si cea rosiatica poate prevesti o sarcina...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina luna II
  •