insarcinata si... am baut un pahar de sampanie

dupa mine, cred ca sunt insarcinata in saptamana 8-9. testul nu l-am facut pentru ca sunt sigura ca am ramas dupa simptomele pe care le-am avut si inca le mai am ( greturi, in schimb mananc orice, urina frecventa, sanii mai sensibili si crescuti, unele mirosuri de sampon, parfum ma deranjeaza foarte tare, de fumat nu mai pot, pt. ca imi provoaca scarba, etc...). problema este ca de vreo 2 saptamani am aceleasi simptome, dar mult mai rare( ma refer mai mult la greata). eu am auzit ca, greturile le ai pana la 3 luni, atunci incepe sa miste copilul. si inca ceva, astazi am baut un pahar de sampanie :d... il afecteaza cu ceva pe bebe??? multumesc!
4 comentarii

Sa-ti fie de bine! Nu, un pic de sampanie nu-i va face nimic bebelusului, dar sa nu exagerezi cu alcoolul acum, la sarbatori.Simptomele descrise sunt normale in sarcina si le vei mai simti, dar atenuate pe masura ce micutul creste.Sa mergi la medicul de familie pentru a fi luata in evidenta.Sarbatori fericite!

buna ziua, am 28 ani, cm regulat la 28 zile, nu am avut niciodata probleme nici cu cm nici cu altceva, nu mi-a intarziat niciodata.de 7 zile a intarziat pt prima oara de cand ma stiu, acum 3 zile a curs o singura picatura rosiatica, apoi pana azi inclusiv sporadice scurgeri maronii si necantitative.la dr am fost sapt trecuta pe 8 la o zi dupa ce mi-a intarziat(prea devreme, evident), nu s-a vazut nimic si nici endometrul ingrosat.am facut si testul, dar a iesit negativ.sunt sau nu insarcinata?am oprit anticonceptionalele acum 7 luni pt ca imi doresc un bebe.azi ar fi 35 de zile de la ultimul cm.ma deruteaza aceste scrugeri maronii, nu am simptome, poate o frecventa putin mai mare la urinare.
multumesc!
multumesc!

va rog, frumos, imi raspunde si mie cineva aici sau...

eu cred ca este vorba de o sarcina.pentru k petele maronii si cea rosiatica poate prevesti o sarcina...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sunt gravida si am secretii de culoare roz, maronii
- 3sarcina fara simptome?
- 2Sarcina si Hepatita A
- 4hepatita C si sarcina (7 saptamani)
- 4anti rubeola igg foarte mare, inm neg...12 saptamani...help!
- 5daca copilul se naste cu sifilis care sunt sansele ca acesta sa fie tratat?
- 3sunt insarcinata sii beau fffff multa apa
- 4sarcina si ovulele
- 5Klebsiella, sarcina saptamana a saptea
- 451 zile de sarcina ?
- 4Interpretare analize, gravida in sapte luni
- 5Sexul in saptamina 8?
- 5alcool in prima luna de sarcina
- 10sarcina 6 saptamani
- 4Sarcina incipienta
Mai multe informații despre: Sarcina luna II
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: