anti rubeola igg foarte mare, inm neg...12 saptamani...help!
buna ziua
va rog sa ma ajutati cu o problema f. urgenta si importanta. sotia mea e insarcinata in 12 saptamani. mai avem o fetita de aproape 2 ani care, desi a fost vaccinata ci ROR la 14 luni, a fost sispecta de rubeola acum 2-3 saptamani (febra constanta 37, 5-38, eruptie generalizata, infectia cailor respiratorii superioare, tuse...singurul lucru neconfir, mat a fost inflamarea ganglionilor - care au fost insa verificati doar in momentul eruprtiei bolii). in aceasta etapa sotia mea a facut testele si. i-a iesit igm negativ iar igg >400...ea nu a avut ina aceasta perioada siptome rubeolice (doar dureri de cap) si nu stie sa fi avut rubeola in trecut...ca sa intelegem???
va rog un ajutor...nu vrem sa ne asumam niciun risc...avem 30 de ani...va rog un ajutor!!!
va rog sa ma ajutati cu o problema f. urgenta si importanta. sotia mea e insarcinata in 12 saptamani. mai avem o fetita de aproape 2 ani care, desi a fost vaccinata ci ROR la 14 luni, a fost sispecta de rubeola acum 2-3 saptamani (febra constanta 37, 5-38, eruptie generalizata, infectia cailor respiratorii superioare, tuse...singurul lucru neconfir, mat a fost inflamarea ganglionilor - care au fost insa verificati doar in momentul eruprtiei bolii). in aceasta etapa sotia mea a facut testele si. i-a iesit igm negativ iar igg >400...ea nu a avut ina aceasta perioada siptome rubeolice (doar dureri de cap) si nu stie sa fi avut rubeola in trecut...ca sa intelegem???
va rog un ajutor...nu vrem sa ne asumam niciun risc...avem 30 de ani...va rog un ajutor!!!
4 comentarii
Daca Ig G Rubeola a iesit pozitiv inseamna ca sotia dumneavoastra are anticorpi pentru Rubeola, deci a facut boala in copilarie, poate asimptomatic.In acest sens nu trebuie sa va faceti nici o problema.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
va multumesc mult. oricum valoare >400 ni s-a parut mult. am facut testul din nou. o sa va spun ce rezultate ies.
va multumesc din nou.
va multumesc din nou.
am refacut testul...a iesit identic: igm negativ, igg>400. recoltarea a fost facuta la interval de 9 zile de la precedenta recoltare. credeti ca e posibil sa existe infectie si sa fie afectat fatul? asta fara ca igm-ul sa se pozitiveze?
in rezultatele analizelor valorile CMV - ului sunt igg 13.40 si igm este 4.02, iar rubeola igg este 206 ul/ ml si rubeola igm este 0.385 e negativa asta dar ce se intampla, ma ajuta si pe mine cineva pana ajung la un medic sa vad ce se intampla.pls. multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1rubeola la bebelusi
- 2Sarcina si Hepatita A
- 4hepatita C si sarcina (7 saptamani)
- 6rubeola si sarcina
- 4sarcina si ovulele
- 5Klebsiella, sarcina saptamana a saptea
- 5Sexul in saptamina 8?
- 3Pete pe fata de la rubeola..care raman?
- 5alcool in prima luna de sarcina
- 3Am iesit afara in timp ce aveam rubeola
- 1Rubeola, puroiul in gat si maseaua de minte.
- 0Rubeola pot sa fac baie sau dus?
- 1rubeola
- 3rubeola si sarcina (saptamana 26)
- 0cmv si rubeola
- 4Sarcina incipienta
- 1Virusul Rubeolei
Mai multe informații despre: Rubeola Sarcina luna II
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: