Klebsiella, sarcina saptamana a saptea
Buna ziua. Sunt insarcinata in 7 saptamani si in urma analizei de secretie col a reiesit Klebsiella spp, urocultura negativa. Vreau sa precizez ca acum 5 luni am facut aceleasi analize si rezultatele au fost secretie col Negativa, urocultura: klebsiella spp (nu s-a administrat nici un fel de tratament). Se poate sa apara numai in col si in urocultura nu? ce efecte poate avea asupra copilului? Va multumesc.
5 comentarii
Klebsiella nu e normal sa apara in urocultura. Daca apare la analiza secretiei nu e nici o problema deosebita nici pentru mama, nici pentru copil.
Buna ziua, sotul meu a fost internat in spital cu o viroza care s-a ameliorat rapid dar cand i s-a facut exudatul faringian a fost depistat cu Klebsiella.Am intrat pe net sa ma documentez.nu am inteles nimic inafara de cuvinte disparate..As dori un link sau o explicatie avizata a ceea ce inseamna aceast abacterie: mod de infestare, simptomatologie, implicatii asupra altor organe.VA rog explicatii pe intelesul tuturor.Multumesc
Buna ziua, am 29 ani, am fost operata de fiere laparoscopic acum 5 luni si acum mi-am facut analize si la urocultura a iesit Klebsiella...Nu am mai luat pana acum antibiotice de la operatie pana acum.Ar fi vre-o problema pentru ficat?Multumesc!
as vrea sa stiu si eu ce inseamna virusul klebsiella. va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50interventie de prostata... infectie cu klebsiella
- 4anti rubeola igg foarte mare, inm neg...12 saptamani...help!
- 4sarcina si ovulele
- 451 zile de sarcina ?
- 4Fetitei mele in varsta de 3 ani i-a iesit urmatorul rezultat: Klebsiella oxytoca
- 6In urma unui exudat faringian mi sa descoperit bacteria klebsiella
- 5alcool in prima luna de sarcina
- 0klebsiella pe timpul sarcinii
- 1infectie cu klesbiela
- 1Bacteria Klebsiella Pneumonie in secretie ureche.
- 2klebsiella pneumoniae +
- 0Infectie urinara in prima luna de sarcina
- 4Sarcina incipienta
- 1Răspundeți - infecții urinare
- 0Diagnosticat cu Klebsiella pneumoniae
- 4Klebsiella se poate transmite de la pisica?
- 2Klebsiella SPP
- 0Klebsiella
- 1Infecție urinară cu klebsiela
Mai multe informații despre: Sarcina luna II klebsiella
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: