inlocuire anticonceptionale

Buna,
As avea si eu o intrebare, sper sa ma puteti ajuta. Iau marvelon 28 de 1 an si ceva si as vrea sa le inlocuiesc cu marvelon 21. Vreau sa stiu in primul rand daca ar fi o problema si in al doilea rand...cand sa incep sa le iau?
Marvelon 28 am inceut din ziua 5 a menstruatiei, dar stiu ca marvelon 21 se incep din prima zi? Ce sa fac? sa renunt la cateva din pilulele de pe folia de marvelon 28 si sa incep cu folia de marvelon 21?
Multumesc.
As avea si eu o intrebare, sper sa ma puteti ajuta. Iau marvelon 28 de 1 an si ceva si as vrea sa le inlocuiesc cu marvelon 21. Vreau sa stiu in primul rand daca ar fi o problema si in al doilea rand...cand sa incep sa le iau?
Marvelon 28 am inceut din ziua 5 a menstruatiei, dar stiu ca marvelon 21 se incep din prima zi? Ce sa fac? sa renunt la cateva din pilulele de pe folia de marvelon 28 si sa incep cu folia de marvelon 21?
Multumesc.
2 comentarii

Tot aşa cum luaţi şi până acum. Terminaţi pur şi simplu folia de Marvelon 28 şi, în loc să începeţi alta, începeţi una de Marvelon 21.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 3continut anticonceptional
- 4Am schimbat Logest cu Yasmin...ROG RASPUNS URGENT
- 7schimbarea anticonceptionalelor: Karissa vs. Jeanine
- 3Schimbarea contraceptivului in timpul alaptarii
- 7Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
- 2contraceptia dupa 35 ani
- 4In loc de jeanine?
- 4Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 8Anticonceptionale yasmin
- 3Schimbarea anticonceptionalelor
- 0Schimbarea anticonceptionalelor Cerazette
- 0Schimbare anticonceptionale
- 2Schimbare anticoceptionale!
- 0Trecere de la YAZ la Nuvaring
- 2Trecere Desorelle 21comprimate la Desorelle 28
- 11Înlocuire Karissa
- 4Schimbare anticonceptionale
- 1Am schimbat anticoncepționalele - contact sexual in prima zi. Poate fi vreo problema?
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
Mai multe informații despre: schimbarea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: