Scurgere vaginala
Buna ziua! acum 3 saptamani am schimbat anticonceptionalele (am luat Marvelon si le-am schimbat cu Desorelle), de atunci am inceput sa am o scurgere alba abundenta.Intre timp am observat ca si-a schimbat culoarea in galbui.Am avut contact sexual neprotejat, insa cu un singur partener, iar scurgerea a aparut la cateva luni de cand intretinem raporturi sexuale.Pana acum nu am avut vreo problema asemanatoare.Scurgerea este deranjanta, deoarece este destul de abundenta, cateodata are miros, cateodata nu, raportul sexual este dureros, nu am dureri la urinare, urina are o culoare usor tulbure.Am incercat supozitor cu indometacin, insa scurgerea si-a schimbat culoarea, a devenit mai inchisa(am crezut ca este vorba de o anexita).Ce imi recomandati?
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
Ar fi necesar un consult si, probabil, un examen de secretie vaginala. Exista secretii albicioase normale, dar secretiile galbui necesita intotdeauna tratament.
In mod sigur nu are legatura cu schimbarea anticonceptionalului, deoarece Desorelle si Marvelon sunt copy and paste cu licenta :)
In mod sigur nu are legatura cu schimbarea anticonceptionalului, deoarece Desorelle si Marvelon sunt copy and paste cu licenta :)
buna ziua.numele meu este delia...de cateva zile..poate chiar o sapt si un pic am scurgeri abundente e culoare alba...fara miros...am ajuns sa schimb lenjeria intima de 2 ori pe zi..chiar mai mult...si la fiecare ciclu am dureri mari...nu am facut niciodata testul papa nicolau...va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de multi ani am o scurgere alba-galbuie urat mirositoare
- 2probleme in zona genitala
- 3de cateva zile am obs ca am o scurgere precum gelatina
- 5Interpretare testul Babes (efectuat de 2 ori)
- 3scurgere vaginala alb-branzoasa
- 4cand incepem actul sexual am niste eliminari transparente.. e normal?
- 21Am scurgeri albe cam branzoase, inaintea menstruatiei
- 14scurgeri vaginale urat mirositoare
- 12marvelon 21 vs desorelle
- 3Novynette si inlocuirea lor
- 5menstruatie lipsa 2 saptamani
- 0buna ziua
- 11simptome la nivel genital
- 6Probleme in timpul actului sexual! Help me!
- 4schimbarea pilulelor marvelon 21 cu yasmin
- 4Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 3Scurgere ciudata dupa folosirea capsulelor vaginale POLYGYNAX
- 2Scurgeri vaginale urate
- 0Pastila pierduta si trecerea de la un contraceptiv la altul
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale schimbarea anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: