Scurgere vaginala

05-02-2011
mihaela2011
Nu este medic/terapeut
mihaela2011
Buna ziua! acum 3 saptamani am schimbat anticonceptionalele (am luat Marvelon si le-am schimbat cu Desorelle), de atunci am inceput sa am o scurgere alba abundenta.Intre timp am observat ca si-a schimbat culoarea in galbui.Am avut contact sexual neprotejat, insa cu un singur partener, iar scurgerea a aparut la cateva luni de cand intretinem raporturi sexuale.Pana acum nu am avut vreo problema asemanatoare.Scurgerea este deranjanta, deoarece este destul de abundenta, cateodata are miros, cateodata nu, raportul sexual este dureros, nu am dureri la urinare, urina are o culoare usor tulbure.Am incercat supozitor cu indometacin, insa scurgerea si-a schimbat culoarea, a devenit mai inchisa(am crezut ca este vorba de o anexita).Ce imi recomandati?
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
06-02-2011, ora 23:27
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ar fi necesar un consult si, probabil, un examen de secretie vaginala. Exista secretii albicioase normale, dar secretiile galbui necesita intotdeauna tratament.
In mod sigur nu are legatura cu schimbarea anticonceptionalului, deoarece Desorelle si Marvelon sunt copy and paste cu licenta :)
0
21-02-2011, ora 13:10
balticutza
Nu este medic/terapeut
balticutza
buna ziua.numele meu este delia...de cateva zile..poate chiar o sapt si un pic am scurgeri abundente e culoare alba...fara miros...am ajuns sa schimb lenjeria intima de 2 ori pe zi..chiar mai mult...si la fiecare ciclu am dureri mari...nu am facut niciodata testul papa nicolau...va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •