Schimbare anticonceptionale

Buna ziua,
Ma numesc Gabriela am si eu o intrebare, am inceput sa iau anticonceptionale logest de curand dupa o pauza lunga de la anticonceptionale in schimb ma simt foarte rau de ele, atat la stomac... cat si scurgeri sangerari.., am luat doar 13 din blister, se apropie un concediu in 2 zile si as dori sa trec pe anticonceptionale de la rigevidon pe care l-am folosit inainte fara problema. Pot face trecerea de la logest la rigevidon imediat ? (sa iau de la rigevidon inca 8 pastile sa se faca 21 sa intrerup...sa fac cele 7 zile pauza si continui tot cu rigevidon? Va multumesc anticipat
Gabriela 30 ani.
Ma numesc Gabriela am si eu o intrebare, am inceput sa iau anticonceptionale logest de curand dupa o pauza lunga de la anticonceptionale in schimb ma simt foarte rau de ele, atat la stomac... cat si scurgeri sangerari.., am luat doar 13 din blister, se apropie un concediu in 2 zile si as dori sa trec pe anticonceptionale de la rigevidon pe care l-am folosit inainte fara problema. Pot face trecerea de la logest la rigevidon imediat ? (sa iau de la rigevidon inca 8 pastile sa se faca 21 sa intrerup...sa fac cele 7 zile pauza si continui tot cu rigevidon? Va multumesc anticipat
Gabriela 30 ani.
1 comentarii

Continuati cu Rigevidon si luati folia aceasta intreaga.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 63anticonceptionalul logest
- 7despre Yasmin
- 7schimbarea anticonceptionalelor: Karissa vs. Jeanine
- 20marvelon 28 schimbat cu marvelon 21
- 0Logest - schimbare anticonceptionale
- 1Schimbare anticonceptionale
- 1schimbat contraceptivul
- 1Inlocuire Logest cu Marvelon
- 0Mercilon
- 0Schimbare anticonceptionalelor