Schimbare anticonceptionale

Buna ziua,
Ma numesc Gabriela am si eu o intrebare, am inceput sa iau anticonceptionale logest de curand dupa o pauza lunga de la anticonceptionale in schimb ma simt foarte rau de ele, atat la stomac... cat si scurgeri sangerari.., am luat doar 13 din blister, se apropie un concediu in 2 zile si as dori sa trec pe anticonceptionale de la rigevidon pe care l-am folosit inainte fara problema. Pot face trecerea de la logest la rigevidon imediat ? (sa iau de la rigevidon inca 8 pastile sa se faca 21 sa intrerup...sa fac cele 7 zile pauza si continui tot cu rigevidon? Va multumesc anticipat
Gabriela 30 ani.
Ma numesc Gabriela am si eu o intrebare, am inceput sa iau anticonceptionale logest de curand dupa o pauza lunga de la anticonceptionale in schimb ma simt foarte rau de ele, atat la stomac... cat si scurgeri sangerari.., am luat doar 13 din blister, se apropie un concediu in 2 zile si as dori sa trec pe anticonceptionale de la rigevidon pe care l-am folosit inainte fara problema. Pot face trecerea de la logest la rigevidon imediat ? (sa iau de la rigevidon inca 8 pastile sa se faca 21 sa intrerup...sa fac cele 7 zile pauza si continui tot cu rigevidon? Va multumesc anticipat
Gabriela 30 ani.
1 comentarii

Continuati cu Rigevidon si luati folia aceasta intreaga.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 63anticonceptionalul logest
- 5schimbare de contraceptive
- 3vreau sa schimb anticonceptionalele..:D
- 6echivalentul loette-ului?
- 10regulon contraceptiv
- 1vreau sa schimb anticonceptionalele!
- 3schimbarea anticonceptionalelor
- 4As dori sa schimb karissa cu yasmin.Pot sa incep sa iau yasmin din a 8-a zi?
- 4In loc de jeanine?
- 4Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 0schimbare contraceptive yazmin cu melleva 35
- 0trecerea de la belusha la harmonette
- 0Trecerea de la diane 35 la belara
- 0Schimbare anticonceptionale
- 4Antionceptionale Karissa
- 3Schimbarea anticonceptionalelor
- 0Schimbare karissa cu Logest
- 2Trecerea de la Karissa la desorelle
- 0Cu ce se poate înlocui Microgynon?
Mai multe informații despre: schimbarea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: