Karissa28 cu Belusha 28
Buna seara. La recomandarea medicului, mi a prescris Belusha in locul a.c. Karissa28. E ok? Adica a mai luat cineva? Eu am mers pe Karissa din 2011 fara probleme. Le am intrerupt pentru a ramane gravida. Am luat Desiree pe timpul alaptarii dupa care am reluat Karissa. M am obisnuit cu ele si zic sa mai intreb pareri in legatura cu Belusha. Va multumesc!
4 comentarii
Este greu de facut o recomandare fara sa stim toate datele problemei. Contraceptivele care contin drospirenona au un risc usor mai mare de trombembolism, fata de celelalte COC combinate. Daca nu aveti o indicatie medicala clara pentru acest tip de contraceptiv si le luati doar in scop de contraceptie, probabil ca sunt preferabile cele care nu au progestativ antiandrogenic (drospirenona, ciproterona sau dienogest)
Ca sa fiu mai clara... am Retinopatie Pigmentara. La farmacie mi s a recomandat si Logest...
Eu nu va fac recomandare de anticonceptional. Asta face medicul dumneavoastra. V-am expus doar situatia. Puteti intreba din nou ginecologul de ce doreste sa luati Belusha, pentru ca eu nu am de unde sa stiu asta. Logest are aceeasi compozitie cu Karissa.
Am luat Logest. Am vorbit cu medicul. Va multumesc oricum!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 63anticonceptionalul logest
- 7despre Yasmin
- 6echivalentul loette-ului?
- 4Schimbarea contraceptivelor
- 36E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
- 8Schimbare anticonceptionale
- 3schimbarea anticonceptionalelor
- 5Ar fi mai bine sa iau contraceptive cu estrogen?
- 0schimbare contraceptive yazmin cu melleva 35
- 2inlocuitor melleva35
- 2Trecere de la Logest la Marvelon
- 1Schimbare anticonceptionale
- 0Schimbare anticonceptionalelor
- 2Înlocuirea karissa
- 3Schimbarea anticonceptionalelor
- 4Schimbarea anticonceptionalelor
- 0Schimb yasmin
- 0Inlocuire Karissa
- 1Anticonceptionale mai tari/anticonceptionale mai slabe
- 0Cu ce se poate înlocui Microgynon?