Injectii cu polidin

Buna ziua,
Doresc sa raman insarcinata si am facut mai multe analize in acest sens. Am o anexita mai veche (inflamatie) si vreau sa fac niste injectii cu polidin. Daca raman insarcinata la 1-2 sapt. dupa ce fac injectiile, credeti ca afecteaza sarcina sau viitorul copil???
Multumesc anticipat!
Doresc sa raman insarcinata si am facut mai multe analize in acest sens. Am o anexita mai veche (inflamatie) si vreau sa fac niste injectii cu polidin. Daca raman insarcinata la 1-2 sapt. dupa ce fac injectiile, credeti ca afecteaza sarcina sau viitorul copil???
Multumesc anticipat!
5 comentarii

Pana iti va raspunde un medic, haide sa-ti raspund eu din ce stiu.
Nu afecteaza sarcina.
Unele femei, ca sa ramana insarcinate, chiar apeleaza la polidin.
Nu afecteaza sarcina.
Unele femei, ca sa ramana insarcinate, chiar apeleaza la polidin.

Multumesc pt.raspuns, asa stiam si eu dar vroiam sa fiu sigura.
Am auzit ca polidinul este un vaccin si ca mai toate vaccinurile...sunt interzise in sarcina sau inainte de sarcina cu 3 luni, probabil ca polidinul este acceptat...??!
Am auzit ca polidinul este un vaccin si ca mai toate vaccinurile...sunt interzise in sarcina sau inainte de sarcina cu 3 luni, probabil ca polidinul este acceptat...??!

Eu stiam ca in sarcina este binevenit antigripalul.

AM INCERCAT 9 LUNI SA RAMAN GRAVIDA SI NU AM PUTUT SI MI-A ZIS O PRIETENA DE POLIDIN SI SA STITI CA E FFFF BUN.LA MINE A DAT REZULTATE.IN ZIUA CAND MIA VENIT CICLUL AM INCEPUT SA IL FAC SI AM FACUT 2 PE ZI TIMP DE 6 ZILE.DUPA CE LE-AM FACUT IN PRIMA LUNA, MI-A VENIT CICLUL SI IN A DOUA AM RAMAS SUNT FOARTE FERICITA MERITA SA INCERCATI SUNTEM 6 PERSOANE CARE L-AM PROBAT SI FUNCTIONEAZA

Buna ziua,
am facut polidin chiar la inceputul perioadei de ovulatie, 3 zile a cate 2 polidine.Ultimul ciclu a fost pe 27 octombrie, iar polidinul l-am inceput pe 5 noiembrie. Daca raman insarcinata, ce se intampla? Pot pastra copilul? Imi doresc f. mult un copil.
Va multumesc!
am facut polidin chiar la inceputul perioadei de ovulatie, 3 zile a cate 2 polidine.Ultimul ciclu a fost pe 27 octombrie, iar polidinul l-am inceput pe 5 noiembrie. Daca raman insarcinata, ce se intampla? Pot pastra copilul? Imi doresc f. mult un copil.
Va multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1tratament anexita
- 4Helicobacter Pylori... de unde as fi putut lua acest virus si cum se transmite?
- 4metroragie cu anexita cronica pe partea stanga
- 9apendicita sau nu?
- 2embrionul este in pericol din cauza antibioticului sau a anexitei pe care deja o tratez?
- 3Pot sa scap de anexita?
- 5diagnostic ecografic: anexita bilaterala
- 4durere abdominala, am crezut ca e apendicita. Medicul mi-a zis: anexita
- 5vaginita mixta si anexita
- 5anexite, cistite
- 5Proteine in urina, greata, sensibilitate in zona rinichilor
- 10cum scap de anexita?
- 4tumora anexiala
- 0Anexita, colpita mixta
- 2Chiuretajul dupa o sarcina fara embrion (8 saptamani)
- 1sarcina dupa anexita
- 3antibiotic inainte de conceptie
- 3Anexita dureri urgent
Mai multe informații despre: anexita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: