embrionul este in pericol din cauza antibioticului sau a anexitei pe care deja o tratez?

15-10-2008
Cuvintel
Nu este medic/terapeut
Cuvintel
buna seara,
anul acesta am facut un avort la inceputul lui aprilie, la controlul de dupa, medicul m-a asigurat ca totul e in regula.col, uter, ovare...etc...si am inceput sa iau anticonceptionale...
e octombrie, am decis sa am un copil, vreau sa renunt la anticonceptionale si las natura...
sunt la menstruatie, o usoara durere in la ovarul stang, o usoara anexita, deja iau antibiotic si antiinflamatoare sa tratez anexita.intrebarea mea este, la sfarsitul lunii voi fi la ovulatie si as vrea sa incerc sa raman insarcinata...in cazul in care voi ramane, embrionul este in pericol din cauza antibioticului sau a anexitei pe care deja o tratez??????adica dupa acest periplu bebele va fi un bebe bine?...ca mama tare si-l doreste si deja se preocupa ptr el sa fie bine si sanatos.
va multumesc din suflet...
2 comentarii
0
16-10-2008, ora 00:00
Cuvintel
Nu este medic/terapeut
Cuvintel
Buna ziua,
nu am messenger, daca mi-ati putea raspunde aici, va multumesc.
0
01-11-2008, ora 14:34
de3a
Nu este medic/terapeut
de3a
stie careva dc cand am contact sexual cu iubitul meu sangerez putin..nu inteleg dc are cnv idee??mentionez ca iau anticonceptionale.are vreo legatura???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Contraceptia dupa avort
  • Răceala la ovare
  •