embrionul este in pericol din cauza antibioticului sau a anexitei pe care deja o tratez?
buna seara,
anul acesta am facut un avort la inceputul lui aprilie, la controlul de dupa, medicul m-a asigurat ca totul e in regula.col, uter, ovare...etc...si am inceput sa iau anticonceptionale...
e octombrie, am decis sa am un copil, vreau sa renunt la anticonceptionale si las natura...
sunt la menstruatie, o usoara durere in la ovarul stang, o usoara anexita, deja iau antibiotic si antiinflamatoare sa tratez anexita.intrebarea mea este, la sfarsitul lunii voi fi la ovulatie si as vrea sa incerc sa raman insarcinata...in cazul in care voi ramane, embrionul este in pericol din cauza antibioticului sau a anexitei pe care deja o tratez??????adica dupa acest periplu bebele va fi un bebe bine?...ca mama tare si-l doreste si deja se preocupa ptr el sa fie bine si sanatos.
va multumesc din suflet...
anul acesta am facut un avort la inceputul lui aprilie, la controlul de dupa, medicul m-a asigurat ca totul e in regula.col, uter, ovare...etc...si am inceput sa iau anticonceptionale...
e octombrie, am decis sa am un copil, vreau sa renunt la anticonceptionale si las natura...
sunt la menstruatie, o usoara durere in la ovarul stang, o usoara anexita, deja iau antibiotic si antiinflamatoare sa tratez anexita.intrebarea mea este, la sfarsitul lunii voi fi la ovulatie si as vrea sa incerc sa raman insarcinata...in cazul in care voi ramane, embrionul este in pericol din cauza antibioticului sau a anexitei pe care deja o tratez??????adica dupa acest periplu bebele va fi un bebe bine?...ca mama tare si-l doreste si deja se preocupa ptr el sa fie bine si sanatos.
va multumesc din suflet...
2 comentarii
Buna ziua,
nu am messenger, daca mi-ati putea raspunde aici, va multumesc.
nu am messenger, daca mi-ati putea raspunde aici, va multumesc.
stie careva dc cand am contact sexual cu iubitul meu sangerez putin..nu inteleg dc are cnv idee??mentionez ca iau anticonceptionale.are vreo legatura???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in timpul actului sexual, nu ma pot controla si.. urinez
- 2sa fie anexita?
- 3anexita tratata fara rezultat
- 2anexita cronica
- 12anexita - care sunt simptomele?
- 19intr-o dilema mare!
- 4durere abdominala, am crezut ca e apendicita. Medicul mi-a zis: anexita
- 3anexita sau uretrita
- 4contraceptie dupa avort
- 3AC dupa avort
- 9ce anticonceptionale pot lua?
- 4tumora anexiala
- 1sarcina dupa anexita
- 0metro anexita
- 0Sangerari din cauza avortului sau a implantului?
- 2Pot fi gravida dupa un chiuretaj daca am folosit prezervativ?
- 2Am făcut sex de la 21 de zile după chiuretaj, pot rămâne însărcinată ?
- 0Pauza între ciclurile menstruale doar de 1 saptamana
- 0Sarcina dupa Avort la cerere
Mai multe informații despre: Contraceptia dupa avort anexita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: