diagnostic ecografic: anexita bilaterala
am fost la un control ginecologic, am aflat ca am anexita bilaterala, iar la ecograf mi-a iesit: uter de dimensiuni normale cu ecou endometrial liniar, ecogen de 3-4 mm.ovar micropolichistic bilateral.inteleg ca uterul este in regula.ce ma sperie este chestia cu ovarul micropolichistic.din ce am inteles de pe forum-uri ar fi egal cu infertilitatea.. :((.
5 comentarii
Ovarul polichistic netratat este cauza de infertilitate.Dar daca mergi la ginecolog cu rezultatul vei primi tratament, nu te ingrijora.
buna seara, am si eu o intrebare, am facut un eco transvaginal, am uter retrovers L-7, 1;AP-5, 4;T-5, 5;ecostructura neomogena cu un nodul fibromatos intramural de3, 2/2, 5cm;endometru-8, 75mm hiperecogen omogen sau nustiusigurnu inteleg ce scrie;fara lichid in fundul de sac douglas;mentionez ca ultimul ciclu a fost in 05apr iar de pe 08-10 mai usoara sangerare deschisa la culoare;am facut un test de sange pt sarcina si rezultatul este <0, 100;va rog ajutatima sa inteleg aceste rezultate si cat de grave sant.multumesc
am uitat sa spun ca mai am un test de sange de ridicat luni de dimineatasi ca am incontinuare sintome de sarcina dar nustiu ce sa cred ca ar putea fi, va rog ajutatima.
Nu esti insarcinata, conform primului test de sarcina facut.Ai sangerari neregulate datorita fibromului uterin care, daca va sangera in continuare si-ti va face probleme este bine de operat.Vei vedea si rezultatul celuilalt test de sarcina si mergi la ginecolog pentru a se decide ce este de facut.Numai bine!
va multumesc pentru raspuns;legat de cm vreau sa va spun ca eual am la 28 de zile nu am avut probleme cu el din 2003 atunci am avut ceva probleme dar am luat diane 6 luni si sa rezolvat;legat de sarcina nustiu ce sa cred eu am sintomele unei sarcini, am facut si ecograful de care vam spus si mia zis ca ori este prea mic ori e oprit in evolutie deoarece se vedea foarte vag, contact cu sotul am avut intre 21apr si 5 mai acum nustiu astept si rezultatul de maine sa vad ce zice si doamna doctor la care merg ;va multumesc pentru raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3o persoana poate sa aiba cancer doar printr-un control?
- 2Ovare micropolichistice si sarcina?
- 3Analize ginecologie
- 6o fi anexita?
- 1Anexita cronica!?
- 1motiv: anexita sau sarcina
- 3Pot merge fara parinti la un control ginecologic?
- 1uter retrovers, ovare micropolichistice, nivel dublu de testosteron
- 11Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns
- 1Examen ginecologic OK, posibil bts?
- 0ovare micropolichistice, hiruism si anticonceptionale
- 1Ginecolog bun in Focsani sau in Galati!
- 1POSIBILA ANEXITA - Nevoie urgenta de sfat medical!
- 1Ginecolog
- 0Menstruatie neagra
- 0Fișă consult ginecologic...
- 2Sangerare vaginala, dureri de burta si spate
- 1Buna! ovare micropolichostice?
- 1ProFecund INO imi poate regla menstruatia pe termen lung?
Mai multe informații despre: controlul ginecologic ovarele micropolichistice anexita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: