Pot sa scap de anexita?
Am fost la un control ginecologic in urma caruia mi s-a pus dignosticul ANEXITA, ginecologul mi-a prescris BETADINE ovule si ca antibiotic DOXICILINA capsule, insa deoarece nu am suportat antibioticul prescris(mi-a fost f f rau dupa ce am luat o capsula de doxicilina) mi l-a inlocuit cu un alt antibiotic OFLOXIN - 15comprimate. Ce parere aveti de acest tratament? Oare ma va ajuta sa scap de anexita fiindca am inteles este destul de periculoasa, poate duce chiar la infertilitate!!!!
As mai avea o intrebare, inaintea controlului ginecologic mi-am facut niste analize la sange si urina; analizele au iesit f bune inafara de rezultatele la VSH-1h -> 22mm si VSH-2h -> 45mm. se poate sa fie VSH crescut din cauza anexitei sau este vorba de altceva???
As mai avea o intrebare, inaintea controlului ginecologic mi-am facut niste analize la sange si urina; analizele au iesit f bune inafara de rezultatele la VSH-1h -> 22mm si VSH-2h -> 45mm. se poate sa fie VSH crescut din cauza anexitei sau este vorba de altceva???
3 comentarii
de la anexita este crescut. nu ti-a dat si supozitoare diclofenac caci alea sunt foarte bune..sunt antiinflamatoare. daca vrei poti sa iei si renalez de trei ori pe zi cateva picaturi pe un cubulet de zahar, este un produc naturist care iti va fi de mare ajutor.eu l-am folosit in trecut atunci cand avem astfel de problem sau cand eliminam nisip de la rinichi.
Multumesc bebetzica am sa-ti urmez sfatul !!!
:-)
:-)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2anexita cronica
- 2sumar urina modificat
- 3analize de sange... aslo 800
- 4analize sumar urina si urocultura. Rog interpretare!
- 5analize urina
- 1analize de sange
- 1Bilirubina in urina
- 2anexita bilaterala. Suspect infectie urinara.Vaginita acuta
- 6virgina cu anexita, infertila?
- 1examen complet urina
- 6Recomandare laborator de analize
- 3Interpretare analiza urina copii
- 3Rezultate analize sange
- 1interpretare ex.sumar de urina
- 1sarcina dupa anexita
- 2Proteine in urina