anexite, cistite
Buna. Sun fata si acum 3 luni mi-am inceput viata sexuala. De atunci fac cistite si anexite pe care le tratez cu antibiotic. Eu sunt impotriva antibioticului, incerc sa ma feresc cat pot. Tin sa mentionez ca folosesc prezervativul ca mijloc de protectie. Am nevoie de cateva sfaturi ce sa fac sa nu mai am probleme. Inainte sa-mi incep am fost la ginecolog cu mi0au iesit analizele bune si nu cred k mai tre sa repet dupa 4 luni vizita la ginecolog.
Va multumesc
Va multumesc
5 comentarii
O cistita la inceputul vietii sexuale face parte din normalitate. Pe de alta parte, daca ati observat ca episoadele se repeta in ciuda tratamentului si, mai ales, ca se complica cu anexita, un tratament homeopatic ar fi optiunea de prima alegere.
"anexita este cauzata de bacterii care pot fi transmise prin contact sexual". Eu am folosit tot timpul prezervativ. Se paote contacta si cu acest mod de contraceptie?
Vreau sa zic ca am facut tratament de 10 zile. Mi-a trecut. Dar la urmatoarele acte dupa tratament a reaparut.
Vreau sa zic ca am facut tratament de 10 zile. Mi-a trecut. Dar la urmatoarele acte dupa tratament a reaparut.
Prezervativul este folositor, dar e foarte departe de a asigura protectie de 100 %, in special in cazul unui teren favorabil inflamatiilor genitale.
si atunci inseamna ca el e purtator de bacteria ce cauzeaza anexitele si cistitele? Trebuie sa ia si el tratament nu?
In cazul anumitor bacterii, ambii parteneri trebuie sa urmeze tratament, altfel existand riscul reinfectarii. Acesta este cazul BTS-urilor (Bloi Transmise Sexual). De regula insa, mai ales cand se foloseste prezervativul, nu este vorba de unul din aceste tipuri de bacterii, ci de o susceptibilitate la inflamatie, care cel mai bine se trateaza homeopatic, dupa cum spuneam in prima postare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nu stiu ce sa fac - injectii polidin sau pastile ampicilina?
- 5Injectii cu polidin
- 5nu pot scapa de anexita.. am secretie abundenta de culoare alba, fara miros
- 4cistita!?
- 9apendicita sau nu?
- 2embrionul este in pericol din cauza antibioticului sau a anexitei pe care deja o tratez?
- 17imi doresc sa scap de urinarile dese
- 4durere abdominala, am crezut ca e apendicita. Medicul mi-a zis: anexita
- 4cistita sau infectie genitala?
- 3Nu stiu ce sa mai fac si ce medicamente sa mai iau
- 3Oare sa fie anexita?
- 12cistita interstitiala
- 2anexita bilaterala. Suspect infectie urinara.Vaginita acuta
- 2preludiul menstrual
- 0Contact sexual in timpul cistitei...da sau nu?
- 6virgina cu anexita, infertila?
- 0Anexita?
- 3Anexita dureri urgent
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: