ingrasarea parului
problema mea este ca mi se ingrasa parul foarte repede.cam intr-o zi de cand il spla.am incercat tot felul de sampoane scumpe antidegresante si nimik, , nu stiu ce sa mai incerc, mam gandit la sapun cu sulf pt par, dar nu l-am mai gasit in farmacii.akum ceva ani l-am folosit.concluzia este ca nu ma pot spala zilnic, k am auzit k nu ar fi bine, ar secreta si mai mult sebum.as dori un sfat in legatura cu aceasta
4 comentarii
Grasimea vine din interior. Ar trebui sa-ti schimbi alimentatia cu una mai sanatoasa si sa faci un tratament homeopat.
Ingrasarea parului nu are nicio legatura cu "grasimea din interior", ci tine de factori hormonali.
Spalarea zilnica a parului nu prezinta niciun pericol ! Americanii spun: " wash and wash and wash!"
Puteti folosi sampoanele din gama Alpecin sau Ducray.
Spalarea zilnica a parului nu prezinta niciun pericol ! Americanii spun: " wash and wash and wash!"
Puteti folosi sampoanele din gama Alpecin sau Ducray.
Si eu ma spal in fiecare seara la cap si am aceeasi problema, stiti vreo solutie care sa mearga sigur sa nu se mai ingrase parul ?
La femei, ingrasarea parului excesiva poate fi in legatura cu o insuficienta secretorie ovariana.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme cu parul... mi se ingrasa parul foarte repede catre radacina
- 10sapun cu sulf
- 6caderea parului..apa dura?
- 5Cadere de par normala sau pot interveni cumva sa o opresc?
- 6Cam de vreo 3 ani de zile a inceput parul sa se rareasca
- 4zona fara par!
- 2Caderea parului si subtierea firului de par
- 6caderea excesiva a parului
- 4Păr gras şi rar
- 2par despicat
- 1regenerarea parului
- 0Par gras.
- 1Par bogat si lung
- 3spray fixativ pentru par
- 7Par gras
- 0Sampon natural