probleme cu parul... mi se ingrasa parul foarte repede catre radacina
Am problema unei alte persoane care a initiat un subiect adica mi se ingrasa parul foarte repede catre radacina, il spal la 2 zile si este uscat si cu tendinta de par despicat la virfuri.L-am tuns cind n-am mai avut cum sa-l mai regenerez, dar vreau sa nu mai fiu nevoita sa-l mai tund.Ce ma sfatuiti?Cum sa fac sa nu mi se mai ingrase, dar nici sa se usuce la virfuri?
Am folosit diverse balsamuri, lacuri protectoare si sampoane regenerante care m-au dezamagit ca nu am reusit sa rezolv niciuna din probleme.Pot sa spun si ca apa este foarte dura...Am folosit si ceva naturist-Olioshampoo(italian) si in afara de mirosul neplacut de par nespalat n-am obtinut nimic de la acel sampon.
Cine ma poate sfatui ce sa folosesc, si cam ce substante sa contina(aici in Italia e posibil sa se numeasca altfel)?
Am folosit diverse balsamuri, lacuri protectoare si sampoane regenerante care m-au dezamagit ca nu am reusit sa rezolv niciuna din probleme.Pot sa spun si ca apa este foarte dura...Am folosit si ceva naturist-Olioshampoo(italian) si in afara de mirosul neplacut de par nespalat n-am obtinut nimic de la acel sampon.
Cine ma poate sfatui ce sa folosesc, si cam ce substante sa contina(aici in Italia e posibil sa se numeasca altfel)?
5 comentarii
Incearaca samponul si lotiunea tonica Plantur 39 de la Bioderma.
Exista si de la Gliss spray-balsam, care e special pentru par cu tendinta de ingrasare si varfuri uscate, dar nu l-am mai gasit de o vreme aici in tara, pentru ca si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Poate il gasiti in Italia, cred ca ar trebui sa fie toata gama.
Eu am folosit Gliss spray-balsam si nu are nici un efect la mine. Am si eu aceeasi problema cu parul sau poate chiar mai rau. Eu il spal o zi da una nu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9par gras, rog parerea unui medic
- 6sa fie oare alergie???
- 10sapun cu sulf
- 3par ars de vopsea, care se incurca repede
- 3Bube rosii pe scalp
- 4ingrasarea parului
- 0problame pielea capului
- 0cosuri pe cap de vreo 3 ani
- 3am multa matreata pe scalp, iar dupa descuamare raman zone ca o rana
- 6scalp extrem de sensibil si caderea excesiva a parului
- 5eruptie la nivelul scalpului