Contraceptive si ingrasarea parului
Buna ziua,
In urma unor analize de rutina mi s-a spus ca am ovare polichistice despre care am citit ca determina printre altele si ingrasarea parului.Un timp am luat anticonceptinale care din punctul asta de vedere mi-au facut bine, scapasem de spalarea aproape zilnica a parului.Am renuntat la ele din cauza parerilor contra si pt faptul ca sunt purtatoare de antigent australian si nu vroiam fortez ficatul. Acum ma aflu in situatia de la inceput : imi spal frecvent parul si nu stiu ce sa fac.Astept sfaturile dvs.
Multumesc,
In urma unor analize de rutina mi s-a spus ca am ovare polichistice despre care am citit ca determina printre altele si ingrasarea parului.Un timp am luat anticonceptinale care din punctul asta de vedere mi-au facut bine, scapasem de spalarea aproape zilnica a parului.Am renuntat la ele din cauza parerilor contra si pt faptul ca sunt purtatoare de antigent australian si nu vroiam fortez ficatul. Acum ma aflu in situatia de la inceput : imi spal frecvent parul si nu stiu ce sa fac.Astept sfaturile dvs.
Multumesc,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Părul se ingraşă, creşte repede şi cade...un sfat vă rog!
- 2am 18 ani si as vrea sa folosesc alta metoda de contraceptie, ce imi recomandati?
- 5iar logest... o intrebare daca se poate
- 9o parere avizata va rog
- 9Dilema in alegerea unei metode contraceptive.
- 3am o problema a parului :(
- 7Intarzierea menstruatiei ! Ajutor!!! PLS!
- 4ingrasarea parului
- 4Conceptia si apa termala
- 4zona fara par!
- 2Caderea parului si subtierea firului de par
- 3Contraceptie pentru prima experienta sexuala
- 5Metoda potrivita care ar fi ?
- 1regenerarea parului
- 5spalarea parului (frecventa)
- 0Par gras.
- 1metode de contraceptie
- 0Par gras
- 4Măști pentru cresterea părului?