caderea parului..apa dura?
Hello. Acesta e al doilea mesaj pe care il postez pe acest site si apelez la voi fiindca in urma cu 1 luna am fost in turcia..unde apa e "criminala " iar de atunci mi s-a mai rarit putin parul si as vrea niste remedii naturale gen galbenus de ou, ulei de masline modul de utilizare, perioada.Chiar ma tin de ele. Si daca aveti voie poate imi recomandati un sampon sau solutii din comert sau farmacii pt astfel de probleme.
O zi buna!
A.sunt fata si am 22 de ani.
O zi buna!
A.sunt fata si am 22 de ani.
6 comentarii
mie mi-a făcut foarte bine şamponul revalid. tatăl meu se spală cu săpun de casă, gălbenuş de ou şi un pic de ulei de măsline şi nu a avut probleme niciodată.
Buna Ada, un produs foarte bun pe care il poti folosi fara nici un fel de problema si pe care il gasesti la plafar este sapun moale vegetal si chelstop, in combinatie amandoua.Este foarte usor de folosit iar rezultatul e garantat doar ca trebuie folosit cat mai mult timp ( cel putin o luna iar optimal al fi chiar 3 luni), asta ti-o spun din experienta.Daca caderea parului este doar din cauza apei se va rezolva usor, sper sa nu fie pe fond de stres ca atunci trebuie sa consulti un medic (indicat ar fi homeopat) . Succes !!
Multumesc pt sfaturi..nu ma asteptam sa mi se raspunda asa repede. Sfaturile pe care mi le-ati dat sunt pt stoparea caderii parului sau si pt regenerarea lui?
Apropos de subiectul legat de par, as dori daca poate cineva sa ma ajute cu sfaturi pt ca parul sa nu se mai unga atat de repede, ar trebui sa ma spal zilnic(si vara chiar o fac) pt ca parul meu sa nu aiba aspectul de "ulei turnat in cap".Acum, ca e mai frig, ma spal o data la doua zile, insa trebuie sa-l suport asa unsuros, si stiu ca nici nu e chiar sanatos sa te speli atat de des pt ca cu cat il speli mai des, se unge mai tare, si-i slabeste si radacina, oricum si asa e chiar rar parul meu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1imi cade parul
- 2Se ingrasa parul doar in partea din fata si treptat se rareste
- 3Caderea parului - cauza endocrina?
- 11Cadere par
- 9de ceva timp a inceput sa imi cada foarte mult parul
- 4caderea parului
- 5Imi cade parul foarte mult si imi este foarte rar
- 6problemele tenului gras si imi cade destul de mult parul
- 3Cadere de par si sprancene! Senzatie de raceala!
- 6caderea excesiva a parului
- 5Cosuri pe scalp, chelire locala si mancarimi
- 3Caderea parului :(
- 9slabit, caderea parului
- 2imi cade parul chiar mult si devine uleios
- 3imi cade parul ft tare pe scalp nu mai am par deloc
- 0Par care nu isi revine
- 2Caderea parului
- 1Imi cade parul
- 0Imi cade parul, unghiile se rup si ma mananca pielea
Mai multe informații despre: Ingrijirea parului Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: