par gras, rog parerea unui medic
Buna ziua,
Am o mare problema cu ingrasarea parului la radacina. am ajuns sa ma spal o zi da, una nu, daca nu si zilnic. si culmea este ca spre varfuri pare uscat. am incercat o multime de sampoane de la farmacie, pe care am dat " o caruta de bani" si degeaba.
Va rog sa imi recomandati un tratament, un sampon, orice, nu conteaza cat costa, dar sa fie eficient.
Va multumesc anticipat!
Am o mare problema cu ingrasarea parului la radacina. am ajuns sa ma spal o zi da, una nu, daca nu si zilnic. si culmea este ca spre varfuri pare uscat. am incercat o multime de sampoane de la farmacie, pe care am dat " o caruta de bani" si degeaba.
Va rog sa imi recomandati un tratament, un sampon, orice, nu conteaza cat costa, dar sa fie eficient.
Va multumesc anticipat!
9 comentarii
ceva de genul aveam si eu. la radacini era gras, si la varfuri atat de uscat, incat il tundeam f des. dar si-a cam revenit cu produse de la Kallos. sampon si balsam. se gasesc si in magazinele mai mari.
si eu am aceasta problema iar medicul dermatolog mi-a zis ca nu prea e nimic de facut, asa ca ma spal in fiecare zi pe cap ;)) produsele kallos le folosesc si acum dar fara nici un efect, la mine!!
Eu am incercat sa ma spal cat mai rar posibil pt ca mi se ingrasa parul a doua zi dupa spalare si era al naibii de enervant. Acum ma spal de cel mult 2 ori pe sapt si e bine. S-a imbunatatit si radacina si varfurile care culmea, sunt destul de uscate. Ma gandeam la revalid.(?)
Eu am folosit un şampon uscat între două spălări, care m-a ajutat ca părul să nu aibă aspect gras.
Pentru parul gras iti recomand sa folosesti pudra de talc.Absoarbe foarte bine umezeala si deci grasimea.Te dai seara inainte de cucare si pana dimineata o sa dispara, nu o sa fii alba in cap;) Eu asta folosesc si ma spal de doua ori pe saptamana, chiar si odata:)
La recomandarea unui prieten am folosit samponul impotriva matretii de la Regivero pentru a nu avea par gras. Pentru mine a fost bun nu mai am probleme cu parul gras. Poate te ajuta
renunta o perioada la lactate si mancaruri grase
singurul sampon bun este de la favisan antiseboreic ala e singurul care a mers pt mine
singurul sampon bun este de la favisan antiseboreic ala e singurul care a mers pt mine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce fel de boala este?
- 5prin ce mijloace as putea scapa de matreata?
- 5probleme cu parul... mi se ingrasa parul foarte repede catre radacina
- 11boala rara
- 5Psoriazis si dureri articulare!
- 3coaja pe pielea capului
- 3Bube rosii pe scalp
- 2mancarimi pe pielea scalpului
- 3Par gras
- 3am multa matreata pe scalp, iar dupa descuamare raman zone ca o rana
- 5eruptie la nivelul scalpului
- 5Cosuri pe scalp, chelire locala si mancarimi
- 10parul foarte gras
- 1Mancarimi, bubite ale scalpului
- 1Par bogat si lung
- 2alunita alba pe scalp..va rog un sfat.
- 1Pete roșii în cap
- 1Umflaturi sub piele capului urmat de chelire in cele mai multe cazuri.
- 2Psoriazis pe scalp
Mai multe informații despre: Curatirea parului Ingrijirea parului Scalpul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: