am probleme cu dantura...
Ma numesc Duda Camelia am 36 de ani si am probleme cu dantura.Acum o saptamana am fost si miam facut extracti la 2 masele, iar in ziua urmatoare am simtit durere foarte mare am fost la doctor si mia recomandat antibiotice pentru ca aveam o infectie foarte urata.de 5 zile iau augumentin din 8 in 8 ore si nu vrea sa ma lase durerile si imi simt gingia umflata.Va rog daca puteti sa ma ajutati.MULTUMESC
3 comentarii
Aruncati antibioticul si consultati un medic homeopat. Antibioticele nu ajuta la nimic.
fiind sectiunea de stomatologie a acestui forum, presupun ca dna camelia cauta un raspuns de la un medic stomatolog.
este foarte posibil din cauza infectiei pe care o aveati la dintii extrasi sa fi facut o alveolita postextractionala, adica o infectare a alveolei ( osul in care se gasesc dintii) dupa extractie. tratamentul pe cale generala este de obicei cu augmentinsau amoxicilina si cu un antiinflamator cum ar fi nurofenul, ketonal etc.
acesta nu este insa suficient, el trebuie insotit de o chiuretare a alveolelor ( adica o recuratare a zonei unde s-a facut extractia pentru a fi siguri ca nu au mai ramas resturi, bineinteles sub anestezie), o spalare cu ser fiziologic, aplicare de antibiotice local in alveola.
este foarte posibil din cauza infectiei pe care o aveati la dintii extrasi sa fi facut o alveolita postextractionala, adica o infectare a alveolei ( osul in care se gasesc dintii) dupa extractie. tratamentul pe cale generala este de obicei cu augmentinsau amoxicilina si cu un antiinflamator cum ar fi nurofenul, ketonal etc.
acesta nu este insa suficient, el trebuie insotit de o chiuretare a alveolelor ( adica o recuratare a zonei unde s-a facut extractia pentru a fi siguri ca nu au mai ramas resturi, bineinteles sub anestezie), o spalare cu ser fiziologic, aplicare de antibiotice local in alveola.
Pentru binele tuturor celor care intra pe forum.evitati Scarface !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere post extractie
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 3Extractie masea
- 6Nu pot deschide gura complet
- 3Loc umflat dupa extractie. Este infectie?
- 1dupa extractia unei masele de minte a inceput sa ma doara locul
- 3infectie dupa extractie?
- 8puroi la masea
- 3extractie canin(incisiv)
- 0Durere dupa scoaterea maselei!
- 4dureri dupa extractie
- 5gust alterat de la extractia dentara sau poate sa fie si de la candidoza bucala?
- 4Care sunt urmarile unei extractii?
- 0Extractie masea cu puroi
- 4Urgent, extractie premolar se vindeca foarte greu !
- 6Mi se poate face o extractie de 3 masele o data?
- 4Extractie incisiv superior
- 2Odontectomie (extragerea molarului de minte)
- 1Extracție radacina masea
- 2Senzatie ciudata in nas
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: