am probleme cu dantura...

05-09-2009
camivi
Nu este medic/terapeut
camivi
Ma numesc Duda Camelia am 36 de ani si am probleme cu dantura.Acum o saptamana am fost si miam facut extracti la 2 masele, iar in ziua urmatoare am simtit durere foarte mare am fost la doctor si mia recomandat antibiotice pentru ca aveam o infectie foarte urata.de 5 zile iau augumentin din 8 in 8 ore si nu vrea sa ma lase durerile si imi simt gingia umflata.Va rog daca puteti sa ma ajutati.MULTUMESC
3 comentarii
0
06-09-2009, ora 01:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Aruncati antibioticul si consultati un medic homeopat. Antibioticele nu ajuta la nimic.
0
06-09-2009, ora 21:57
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
fiind sectiunea de stomatologie a acestui forum, presupun ca dna camelia cauta un raspuns de la un medic stomatolog.
este foarte posibil din cauza infectiei pe care o aveati la dintii extrasi sa fi facut o alveolita postextractionala, adica o infectare a alveolei ( osul in care se gasesc dintii) dupa extractie. tratamentul pe cale generala este de obicei cu augmentinsau amoxicilina si cu un antiinflamator cum ar fi nurofenul, ketonal etc.
acesta nu este insa suficient, el trebuie insotit de o chiuretare a alveolelor ( adica o recuratare a zonei unde s-a facut extractia pentru a fi siguri ca nu au mai ramas resturi, bineinteles sub anestezie), o spalare cu ser fiziologic, aplicare de antibiotice local in alveola.
0
06-09-2009, ora 22:17
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Pentru binele tuturor celor care intra pe forum.evitati Scarface !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •