Ginecologul mi-a dat rezultatul ca sunt infertila..ajutati-ma
Buna ziua..as dori sa stiu daca poate sa fie gresit..sau daca ar putea fii adevarat...am varsta de 17 ani iar de ceva timp am tot simtit dureri in zona ovarelor si in timpul actului sexual...am menstruatia exacta si vine luna de luna...am fost la ginecoaloaga mea si mi-a zis ca nu mi se misca ovarele..si mi-a zis ca nu se mai poate face nimic..ce sa fac ?
5 comentarii
"nu mi se misca ovarele" si asta cum a diagnosticat?
pentru acest diagnostic trebuie invetigatii complexe, ce s-a facut?
pentru acest diagnostic trebuie invetigatii complexe, ce s-a facut?
Buna ziua,
va recomandam sa consultati si un at medic ginecolog, expresia "nu se misca ovarele" nu este foarte medicala astfel incat nu ar fi rau sa mai cereti o opinie avizata
Va multumi,
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam sa consultati si un at medic ginecolog, expresia "nu se misca ovarele" nu este foarte medicala astfel incat nu ar fi rau sa mai cereti o opinie avizata
Va multumi,
Bine..dar cand ar fi recomanta sa merg la un alt consult ? Dupa menstruatie este bine ? Sa uitat si cu camera si a zis ca ovarele nu au chisturi nu au nimic doar ca nu se misca .si mi-a dat verdictul ca sunt infertila..daca este adevarat..se mai poate face ceva..un tratament ca sa produca ovarele "sa se miste "?
Buna ziua,
da dupa menstruatie este bine sa mergeti la un nou consult, nu stim exact ce a vrut sa va spuna prin aceasta expresie "nu se misca ovarele" si pana la diagnosticul de infertilitate este nevoie de mai multe teste inclusiv ale partenerului deci va recomandam sa consultati un alt medic
da dupa menstruatie este bine sa mergeti la un nou consult, nu stim exact ce a vrut sa va spuna prin aceasta expresie "nu se misca ovarele" si pana la diagnosticul de infertilitate este nevoie de mai multe teste inclusiv ale partenerului deci va recomandam sa consultati un alt medic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nu folosesc metode anticonceptionale. as vrea sa stiu de ce nu pot ramane insarcinata.
- 6Sora mea nu poate sa faca bebe! Ajutati-ma!
- 3Mi-e teama k nu pot avea copii :((
- 0probleme infertilitate lipsa ovulatie
- 5steriliate? infectie genitala?
- 4operata de chist ovarian, trompe infundate... infertilitate
- 1Infertilitate
- 5Ajutați-mă! nu am rămas însărcinată niciodată.
- 4Ciclu regulat dar nu raman însărcinată
- 1Probleme de fertilitate! Un sfat va rog!
- 0Infertilitate? incerc de 3 ani sa raman insarcinata
- 0Am ambele trompe impermeabile. dupa 2 tratamente Fiv pot ramane insarcinata pe cale naturala?
Mai multe informații despre: Infertilitatea la femei indicatorii de infertilitate feminina cauzele ovariene de infertilitate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: