Intrebare legata de infertilitate
Buna ziua.Sunt căsătorită si timp de 6 ani am luat anticonceptionale deoarece aveam multe coșuri pe fata, menstruatia era normala si regulată dar endocrinologul mi le-a prescris.Acum trei ani ne-am mutat în altă țară și am încetat să le mai iau.De atunci nu am rămas însărcinată niciodată.In primul an dupa întreruperea lor menstruatia mea devenise neregulată dar de doi ani s-a reglat.acum un an am fost la ginecolog in strainatate si mi-a facut ecografie interna, mi-a verficat trompele sa nu fie infundate, mi-a facut analize hormonale in ziua 5 a ciclului, inclusiv acea analiză care arată dacă am rezerva ovariana.Si totul a iesit normal.Eu am o singura nelămurire.De trei ani, de cand nu ma protejez deloc desi menstruatia este regulată mi se pare slaba cantitativ, doua degete de lichid pe tampon zilnic timp de cam 3-4 zile.Ar putea acest lucru sa însemne ceva?Mai este ceva ce nu am testat?poate trebuia sa mi se faca analize hormonale si in ziua 5 si in ziua 14 si in ziua 21?
1 comentarii
Nu ati mentionat daca ati testat si sotul (spermograma) iar daca si la el rezultatul este bun e timpul sa va adresati unei clinici specializate in infertilitate sa va evalueze daca ovulati corect si sa va ghideze pasii spre sarcina (dupa 3 ani este sigur o problema chiar daca nu poate fi inca identificata cu ceea ce cunoaste medicina in prezent dar sunt cai sa fiti ajutata sa obtineti o sarcina).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1analize pentru infertilitate
- 3imi doresc foarte mult un copil si nu raman insarcinata
- 3inseminare artificiala in Romania... unde?
- 5trompe uterine
- 9Exista posibilitatea sa mai fac copii?
- 9Infertilitate???
- 20infertilitate AJUTATI-MA VA ROG NU MAI POT
- 3Mi-e teama k nu pot avea copii :((
- 3infectia cu ureaplasma duce la infertilitate?
- 5steriliate? infectie genitala?
- 4operata de chist ovarian, trompe infundate... infertilitate
- 8Vreau un bebe
- 1Infertilitate
- 5Ginecologul mi-a dat rezultatul ca sunt infertila..ajutati-ma
- 4Ciclu regulat dar nu raman însărcinată
- 1Ma lupt cu infertilitatea de 1 an
- 1Probleme de fertilitate! Un sfat va rog!
- 0Infertilitate? incerc de 3 ani sa raman insarcinata
Mai multe informații despre: Infertilitatea la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: