Infectii vaginale foarte foarte dese

14-12-2010
Arkde
Nu este medic/terapeut
Arkde
Buna! Am nevoie de un sfat sau o indrumare.
Prietena mea are o problema foarte mare cu infectiile. Sufera de sindromul colonului iritabil si face infectii in zona vaginului foarte des, am observat ca acestea apar in urma actului sexual. A fost la un medic si ii s-a spus ca aceasta infectie este datorata bacteriei e-coli, care migreaza din colon, iar in urma actului sexual mucoasa vaginala se irita si bacteria ataca zonele acelea.
Cat timp nu se produce actul sexual, problemele acestea nu apar.

Se poate face ceva in legatura cu acest lucru? Sunt foarte ingrijorat pentru ea si nu stiu cum si ce sa mai fac.
3 comentarii
0
14-12-2010, ora 11:09
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un tratament homeopatic ar fi solutia de prima alegere in acest caz.
0
14-12-2010, ora 12:36
Arkde
Nu este medic/terapeut
Arkde
Cu acest tratament se poate rezolva problema sau doar se va vindeca infectia pentru moment ? Pentru ca am observat ca aceste infectii tind sa reapara.
0
14-12-2010, ora 12:56
Helen17
Nu este medic/terapeut
Helen17
Buna! am nevoie de un sfat, miau aparut de ceva timp niste eruptii in zona vaginala, dar aceastea sunt foarte dureroare doar inainte de menstruatie, inca nu am fost la un ginecolog, urmeaza.As vrea sa stiu daca pot folosi Nidoflor sa imi calmez durerile, ca in ultimul timp a devenit insuportabil.Nu vreau sa ma gandesc ca e ceva grav.si asa sunt foarte speriata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: