Infectii vaginale foarte foarte dese
Buna! Am nevoie de un sfat sau o indrumare.
Prietena mea are o problema foarte mare cu infectiile. Sufera de sindromul colonului iritabil si face infectii in zona vaginului foarte des, am observat ca acestea apar in urma actului sexual. A fost la un medic si ii s-a spus ca aceasta infectie este datorata bacteriei e-coli, care migreaza din colon, iar in urma actului sexual mucoasa vaginala se irita si bacteria ataca zonele acelea.
Cat timp nu se produce actul sexual, problemele acestea nu apar.
Se poate face ceva in legatura cu acest lucru? Sunt foarte ingrijorat pentru ea si nu stiu cum si ce sa mai fac.
Prietena mea are o problema foarte mare cu infectiile. Sufera de sindromul colonului iritabil si face infectii in zona vaginului foarte des, am observat ca acestea apar in urma actului sexual. A fost la un medic si ii s-a spus ca aceasta infectie este datorata bacteriei e-coli, care migreaza din colon, iar in urma actului sexual mucoasa vaginala se irita si bacteria ataca zonele acelea.
Cat timp nu se produce actul sexual, problemele acestea nu apar.
Se poate face ceva in legatura cu acest lucru? Sunt foarte ingrijorat pentru ea si nu stiu cum si ce sa mai fac.
3 comentarii
Un tratament homeopatic ar fi solutia de prima alegere in acest caz.
Cu acest tratament se poate rezolva problema sau doar se va vindeca infectia pentru moment ? Pentru ca am observat ca aceste infectii tind sa reapara.
Buna! am nevoie de un sfat, miau aparut de ceva timp niste eruptii in zona vaginala, dar aceastea sunt foarte dureroare doar inainte de menstruatie, inca nu am fost la un ginecolog, urmeaza.As vrea sa stiu daca pot folosi Nidoflor sa imi calmez durerile, ca in ultimul timp a devenit insuportabil.Nu vreau sa ma gandesc ca e ceva grav.si asa sunt foarte speriata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am o fetita de 11 ani... si de 2 ani are o scurgere alba
- 3am contractat un stafilococ auriu cu localizare vaginala
- 8Infectia vaginala se transmite?
- 3inflamatie vagin sau rana?
- 8Infectie sau Hpv? pls help
- 5scurgeri albe branzoase - infectie sau alta afectiune?
- 4am o infectie alba varscoasa, mancarimi, dar nemirositoare
- 13Anexita recidivanta...cred sau nevindecata
- 6daca se excita, se simtea bine.. inseamna ca nu mai e virgina nu?
- 7Infectie transmisibila sexual
- 5steriliate? infectie genitala?
- 2Am o problema cu macarimi vaginale
- 1Ajutor!!!! inflamatie si tumefiere labii
- 9usturimi vaginale
- 0Tricomonaza vaginala
- 1Mă deranjează clitorisul
- 0Streptococcus spp prezent
Mai multe informații despre: Infectiile vulvo-vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: