usturimi vaginale
am si eu o problema.. am scurgeri abundente de culoare alba si destul de branzoasa.. mancarimi si usturimi.. o sa merg la un control cat de curand posibil.. dar imi fac griji.. ar putea fi ceva foarte grav ? intreb in ideea in care este tratabil sau nu.. astept un raspuns. multumesc mult
3 comentarii
e tratabil dar dute de urgenta la control si intrerupe orice contact sexual pana aj l control, o sa te puna sa faci niste spalaturi vaginale cu irigatoru si ovule sa iti dea, , dar dute repede la control
Este tratabil si este posibil o candidoza. Am avut si eu acum multi ani exact ce ai tu. M-am tratat cu Flucovim 150 o pastila azi si inca una peste 7 zile, si spalaturi cu tantum rosa cateva zile inainte de culcare, plus crema Micoheal Hc insa nu se mai gaseste inf armacii din cate stiu eu.
Cel mai bine e sa mergi la medic insa, sa iti faci analiza secretiei si asa se va afla exact ceea ce ai, insa nu te speria, nu e nimic grav, se tratateaza chiar si cu o pastila doza unica cateodata.
Cel mai bine e sa mergi la medic insa, sa iti faci analiza secretiei si asa se va afla exact ceea ce ai, insa nu te speria, nu e nimic grav, se tratateaza chiar si cu o pastila doza unica cateodata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4infectie vaginala?
- 15O recomandare si un sfat
- 5de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
- 2mancarimi si usturimi dupa sex
- 7usturimi dupa actul sexual
- 4am o problema... scurgeri vaginale galbui
- 4Ajutor va rog avem probleme amandoi in zona intima!
- 6usturimi vulva de cateva luni
- 6usturimi genitale
- 3Usturimi si dureri foarte mari
- 3ZGARIETURI la intrare in VAGIN
- 26Usturimi zona genitala
- 2usturime în zona vagin cred
- 3Usturime si senzatie de arsura continua
- 2Usturime contact sexual! Helpp
- 0Usturimi vaginale
- 1usturime vaginale
- 2O posibilă infecţie vaginală
- 8Menstruație normala sau sarcina?
Mai multe informații despre: Infectiile vulvo-vaginale usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: