uscaciune vaginala | Forumul Medical ROmedic

uscaciune vaginala

24-04-2007
cer-de-mai
Nu este medic/terapeut
cer-de-mai
Buna ziua! Am 25 de ani si am avut o infectie genitala.Am urmat un tratament cu Stamicin si Clotrimazol.In urma tratamentului am remarcat o uscaciune vaginala puternica care ma deranjeaza. Tin sa metionez ca si inainte de tratament ma confruntam cu aceasta problema dar nu atat de intens.Nu stiu sigur daca este dela medicamente dar as vrea sa rezolv aceasta problema fara sa merg la medic.
Va multumesc. Maria
3 comentarii
0
27-04-2007, ora 00:00
ming_shu1984
Nu este medic/terapeut
ming_shu1984
poate la fel ca tine si eu vreau sa evit vizita la doctor.mi s-a intamplat si mie deseoir, chiar si dupa tratament cu clotrimazol.da cu niste crema de galbenele, poate te ajuta(in cazul meu a avut efect)
0
14-02-2009, ora 11:41
ralu_12_ka
Nu este medic/terapeut
ralu_12_ka
ajuta crema de galbenele in cazul uscaiunii vaginale?
eu am vrut sa folosesc crema clotrimazol.nu e buna?
0
20-04-2009, ora 01:30
belami
Nu este medic/terapeut
belami
PENTRU USCACIUNE VAGINALA ESTE BIOCLIN -LIQUIGEL DIRECT RELEF OF VAGINAL DRYNESS GEL HIDRATANT SI LUBRIFIANT PENTRU IGIENA INTIMA CU EFECT IMEDIAT, ESTEDESTINAT INGRIJIRII, HIDRATARII SI INBUNATATIRII TESUTURILOR VAGINALE SI PREVENIRII PROBLEMELOR INTIME CUM AR FI MANCARIMI, IRITATII, SENZATII DE ARSURA.ESTE ANTISEPTIC PREVINE INFECTIILE GENITO_URINARE.CREMA CLOTRIMAZOL UNGUENT EU STIU CA SE FOLOSESTE EXTERN PENTRU TRATAREA CIUPERCILOR NU FOLOSIT CA LUBRIFIANT VAGINAL.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lubrifierea insuficientă a vaginului - cauze È™i tratament
  • Vulvovaginita È™i microbiomul: o revizuire a studiilor concentrate asupra tratamentului infecÈ›iilor acute È™i recurente
  • Uscăciunea vaginală - remedii, tratament, sfaturi utile
  •