Inflamatie vaginala cu mancarime!

Buna, de cateva zile am inceput sa am niste mancarimi enorme in zona vaginala, la inceput am crezut ca este ceva trecator, dar a inceput sa persiste, pana cand am inceput sa observ ca labiia mica (buza mica) a vaginului (una doar) este umflata si cu o mica umflatura(ca o ciupercuta mica) care provoaca mancarimea, in viata mea nu am mai avut asa ceva...aveti vreo idee ce ar putea fii??
7 comentarii

Dute te rog la CONTROL ginecologic ca ai ciuperca sa te trateze cu crema de trei ori pe zi si spalaturi vaginale

De curând am aceleaşi simptome ca si Onlyme, doar ca fără coloreze. Labiile mici sunt inflamate si provoacă mancarime, chiar jeneaza la mers. Aveţi vreo idee??:-s

Locuiesc in Anglia si aici nu te trimit direct la doctor ginecologic, trebe sa mergi intai la medicul de familie, si cand am fost mi s-a spus ca sunt f ok, ce mi se intampla mie se intampla la orice fata si ca este normal...tin sa mentionez ca mancarimea a aparut dupa cateva zile dupa ce am fost la doctor, dar totusi, cred ca se putea detecta inainte de doctor..de data asta e imposibil sa nu vada nimic,

sinccer Jessica, iti propun sa mergi si tu la ginecolog..

si eu am patit la fel... eu m-am dat cu propolis de 3 ori pe zi o sap...si mi s-a vindecat.

Va multumesc!:) dar nu am mai fost pana acum, am 17 ani! :)) si nu prea stiu ce si cum:D :-s

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 3 zile mi-au aparut niste pete de culoare ros-galbuie cu puroi pe penis
- 5e o infectie genitala?
- 2de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
- 4probleme feminine: mancarimi in zona labiilor
- 4mancarimi in zona inghinala
- 3mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
- 9pata pe picior in zona genitala si mancarimi
- 14mancarimi si usturimi in zona genitala
- 4am o problema... scurgeri vaginale galbui
- 4am o infectie alba varscoasa, mancarimi, dar nemirositoare
- 3Bubite si mancarimi.
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 5infectii vaginale?!
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 0mâncărimi în zona inghinală
- 0vaginita... am avut usturimi si mancarimi foarte puternice in zona genitala
- 0Bubite rosi pe scrot
- 2Ginecologie
- 1Cred ca am o infecție vaginala
Mai multe informații despre: Infectiile vulvo-vaginale mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: