trebuie sa renunt la sarcina?
in 3 oct am avut ultima menstruatie. in 17 oct am facut un control de rutina. in 31 am primit rezultatele - infectie vaginala. mi s-a prescris reteta: 12 comprimate nizoral (2/zi) si 6 ovule cervugid. pe 6 nov am terminat tratamentul, iar pe 7 nov am aflat ca sunt insarcinata (test sarcina). sunt disperata pentru ca imi doresc enorm de mult copilul, dar mi-e frica de problemele ce ar putea sa apara (malformatii sau altele), pentru ca am citit prospectul (prea tarziu, din pacate) si m-am ingrozit! am nevoie urgenta si disperata de un sfat avizat! ar fi mai indicat sa renunt la sarcina?
multumesc,
multumesc,
3 comentarii
Parerea mea este ca nu ar trebui sa renunti la sarcina.Efectele secundare ale Nizoralului apar rar si la doze de peste 400 mg/zi, luat timp indelungat. Vorbeste cu medicul tau de familie si cu un ginecolog.E bine sa afli opinia mai multor doctori.
esti norocoasa.sa iti iasa testul pozitiv.eu am toate simptomele de sarcina...si testul e negativ!!!am devenit cumparator fidel deteste sinimik...le urasc!!!!!!!!!!!!parerea mea e sa tii sarcina...sa te rogi la D umnezeu...ca totu va fi bine!!E pacat sa renunti la o sarcina din presupuneri...stii de ce?pentru ca e mai mult ca posibil ca micutu sa fie sanatos.si eu nu as putea sa traiesc cu ideea asta...dak era sanatos.ai sa ai remuscari dak faci prostia asta...si pune posibilitatea ca ai s patesti c mine...adik ai sa vrei un copil cu orice pret(pe mine ma buseste plansul cand vad o femeie gravida)si poate nu ai sa poti sa-l faci!!!!!!nu fa asta.pupici...si multa incredere !!
zic asa pt ca eu am ramas o data insarcina si am facut chiuretaj(damn it)s dupa aia cand mi-am dorit ..se pare ca nu mai vine!!!cam asa se intampla uneori..din pacate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am contractat un stafilococ auriu cu localizare vaginala
- 8Infectie sau Hpv? pls help
- 4am o problema... scurgeri vaginale galbui
- 10cervugid se elibereaza fara prescriptie medicala?
- 3am si eu o nelamurire
- 6E posibil sa fiu insarcinata sau e vorba de vreo infectie vaginala?
- 12avort spontan, infectie, sangerari in cantitati mici
- 6daca se excita, se simtea bine.. inseamna ca nu mai e virgina nu?
- 3usturimi vaginale
- 5infectii vaginale?!
- 2Am o problema cu macarimi vaginale
- 0Ovule peste sarcina, va rog sa ma ajutati
- 0Infectie urinara in prima luna de sarcina
- 8Infectie vaginala, candida
- 2O posibilă infecţie vaginală
- 1Proteus mirabilis in secretia vaginala
- 1Mă deranjează clitorisul
- 0Streptococcus spp prezent
Mai multe informații despre: Infectiile vulvo-vaginale Infectiile urinare in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: