intrerupere de sarcina si infectie vaginala
Am 25 ani, am facut o intrerupere de sarcina in luna aprilie a acestui an, la chiuretaj am fost diagnosticata si cu o infectie la care la inceput medicul ginecolog mi-a prescris medicamente pentru Trichomonas, la controalele ulterioare deoarece infectia nu s-a vindecat mi-a prescris medicamente pentru candida (clotrimazol ovule si nizoral pastile) si anticonceptionale Karissa. Prima folie pe care am luat-o a fost in regula, fara efecte secundare, insa de cand am inceput cea de-a doua folie de anticonceptionale sunt mici sangerari ca niste pete maronii pe care le observ zilnic, uneori mai vag alteori mai pronuntate si care nu au incetat de la menstruatie, fiind parca o prelungire a acesteia. Medicul meu ginecolog este acum in concediu o per de 1 luna si nu stiu ce sa fac. Aceste scurgeri pot fi de la infectia care nu s-a vindecat sau celebrul spotting, efect secundar al pilulelor?Mentionez ca sunt insotite de mici dureri la nivelul abdomenului, cred ca a ovarelor. Rog un raspuns de specialitate. Multumesc.
4 comentarii
Spotting. Continuati folia pana vine doctorul dv din concediu si va spune ce e de facut.
Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt sansele in cazul in care folosim ca metoda contraceptiva patch-ul, d e a ramane insarcinata.Eu nu il iut niciodata, menstruatia vien la timp, insa in ultima luna, am dureri foarte mari de burtica, de cap si ma simt mai tot timpul obosita.
Care ar putea fi cauza durerilor acestora. Mentionez ca de obicei nu am niciodata dureri mentruale si nici nu prea ma imbolnavesc asa usor. De accea ma ingrijorez...
Folosesc patch-ul de 7luni si organismul il accepta mai bine decat pilula (iainte am luat Laurina)
Imi poate raspunde cineva de ce aceste dureri apar acum dupa 7 luni si daca se apoet sa fiu insarcinata.Ultima menstruatie a am avut-o luna trecut, iar urmatoarea trebuie sa vina la sfarsitul lunii ( cam intr-o saptamana jumatate..
Va multumesc
As dori sa stiu care sunt sansele in cazul in care folosim ca metoda contraceptiva patch-ul, d e a ramane insarcinata.Eu nu il iut niciodata, menstruatia vien la timp, insa in ultima luna, am dureri foarte mari de burtica, de cap si ma simt mai tot timpul obosita.
Care ar putea fi cauza durerilor acestora. Mentionez ca de obicei nu am niciodata dureri mentruale si nici nu prea ma imbolnavesc asa usor. De accea ma ingrijorez...
Folosesc patch-ul de 7luni si organismul il accepta mai bine decat pilula (iainte am luat Laurina)
Imi poate raspunde cineva de ce aceste dureri apar acum dupa 7 luni si daca se apoet sa fiu insarcinata.Ultima menstruatie a am avut-o luna trecut, iar urmatoarea trebuie sa vina la sfarsitul lunii ( cam intr-o saptamana jumatate..
Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scurgere intre menstre
- 3inflamatie vagin sau rana?
- 14durere in timpul actului sexual
- 7despre o intrerupere de sarcina
- 4am o infectie alba varscoasa, mancarimi, dar nemirositoare
- 1Sangerari intre menstre
- 3Diane 35 dupa intrerupere de sarcina
- 5spotting abundent dupa pauza diane 35
- 6Pot sa iau Prostinor si anticonceptionale in acelasi timp?
- 4secretie maronie
- 0Aș putea fi însărcinată?
- 2Sangerari vaginale anormale
- 0Yasmin, sângerari
- 1Menstruație de mai multe ori
- 6Situatie - posibila sarcina sau alte probleme
- 0Sangerare la 11 zile inainte de menstruatie
- 1Spotting si sangerari in timpul ovulatiei
- 0Este posibil sa fiu însărcinată?
- 4Sangerari ușoare de mult timp
- 1Spotting intre menstruatii, ce poate fi?
Mai multe informații despre: Infectiile vulvo-vaginale intreruperea sarcinii sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: