basicute pe corp asociate cu mancarimi.
buna tuturor, am si eu un baietel de 2 ani jumatate si de ieri seara mai precis am observat pe picioruse niste basicute mici asociate cu mancarimi, nu stiu ce sa zic eu cred k e pojar, daca stie altcineva sigur ce e va rog sa ma anuntati, maine voi merge cu el la medicul de fam sa ma asigur k nu e nimic grav, tin sa mentinez ca eu kt am fost insarcinata cu el am avut pojar per-total.astept raspunsuri urgente!!!ms
3 comentarii
Mai degraba, dupa descriere, pare a fi VARICELA! Dati-l cu talc mentolat daca se scarpina si supoz.cu paracetamol pentru a preveni convulsiile febrile!
ms frumos.oricum o sa merg si la medicul de fam pt siguranta mea.va multumesc inca o data.
am fst si la med de fam cu o problema adik cea a mancarimilor si am venit cu alta..acelea erau niste bubite de la o alergie nimic mai mult, in schimb l-a gasit cu putin puroi in gat, i-a daat ceclor eurespal si pivalone picaturi.acum sper sa-i treaca ca sa nu ajungem la internare.vad ca se simte mai bn numai tuseste, si nici febra n-a facut.oricum multumim pt sfaturi.o seara buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mancarime, ma scarpin pana imi da sangele :(
- 7mincarime doar pe brate, miini (nu palma)
- 6Eczema urata pe laba piciorului
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 3mancarimi pe piele si stari foarte puternice de voma
- 7Mancarimi dupa baie
- 0pete rosii pe piele care ma mancanca
- 1mancarimi de piele
- 1mancarime de piele si bubite
- 1Mancarimi piele
- 1Pete roșii pe gât, piept și cot
- 2Mancarime a pielii
- 0Mancarime, intepaturi si arsuri generalizate ale pielii
- 2Urticaria acuta ajutor