sarcina sau raceala?
Buna Ziua. Am si eu o problema, mi-a intarziat menstruatia, in ianuarie mi-a venit de 14, in februarie pe 10 si acum inca nu mi-a venit. am avut contact neprotejat acum 3 saptamani dar nu a ejaculat in interior, am durere de sani, spate, pe jos, dar.. nu imi vine.Mentionez ca pe 14 am facut un test de sarcina acesta rezultand negativ. Multumesc pentru raspuns.
13 comentarii
Iti intarzie putin.menstruatia va veni...Sa mergi la un control ginecologic dupa perioada de sangerare...
Mi-a venit in aceasta dupa-amiaza. dar as avea inca o intrebare, exista sarcina normala sau extrauterina avand mentruatie ?
Poti avea sangerare pe sarcina, dar putin si diferita ca aspect fata de o menstruatie normala. Si cu test pozitiv..Tu nu esti insarcinata, dar trebuie sa faci un control de specialitate si o ecografie pelvina pentru a vedea de ce ai aceste intarzieri.
La ce v-ati referit cand ati spus putin diferita de o menstruatie normala ? Va multumesc mult !
Salut, am si eu o problema asemanatoare, si mie trebuia sa imi vina menstruatia pe 15..si inca nu mi-a venit..sunt f speriata...nu am niciun fel de durere..adica..poate doar acea senzatie enervanta..de "durere" de spate..pe care o aveam la menstruatie... pot ramane insarcinata..daca nici macar nu a existat penetrare?
stai linistita, daca nu ai avut contact sexual, nu. eu probabil am racit si mi-a intarziat atat, dar aveam durerea de sani, de spate, de burta. dar mie mi-a venit in după=amiaza asta.
Cu sange mai inchis la culoare decat e normal, de exemplu..
da...dar..uite..pe bune ca mi se pare f ciudat uite: Chiar si atunci cand ejacularea a avut loc in imediata apropiere a vaginului. Asa se explica faptul ca exista tinere virgine si... insarcinate! DE ASTA IMI E FRICA...am citit asta pe csid.ro
Va rog, dna doctor..sa imi raspundeti..credeti ca e necesar sa fac un test de sarcina...sau..nu stiu..
Nu, momentan, am aceleasi simptome ca de obicei, si a curs putin pentru ca sunt primele ore si culoarea este normala. Va multumesc mult de tot !
@Mirela : Foarte rar se intampla sa ramana cineva cu sarcina doar asa cum spui.Fa maine dimineata un test de sarcina...
Buna !vreau sa va zic si eu povestea mea...sunt foare speriata si stresata!ciclul imi inatarzie, deja au trecut 5zile si nimic..nici dureri(cum aveam in mod.normal) nimic...ciclul mi s a terkinat pe 5-6august, iar eu pe 15 august am.plecat la.mare..am stat o saptamana zilnic in aoa nu tocmai calda...cand m am intors am facut sex cu iubitul protejat de fiecare data, insa imi fac probleme.de la ce o fi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata?
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 5sarcina sau dereglare
- 2sunt sau nu insarcinata? ajutor!
- 5sexul in timpul menstruatiei = sarcina?
- 0Pot ramane insarcinata la sfarsitul menstruatiei?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 2Posibila sarcina?
- 1sunt insarcinata?
- 217 ani si boala inflamatorie pelvina
- 1Ce sa fie? posibila cauza de intarziere a menstruatiei
- 1Intarziere menstruatie aproape 2 luni
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 0Imi intarzie menstruatia
- 0Insarcinata sau nu?
- 0Sarcina la 8 luni după cezariana.
- 0Întârziere menstruatie
- 4Probleme dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? raceala la ovare