infectie urinara cu E coli
Sunt insarcinata in 19 saptamani si la examenul de urocultura a iesit E coli 100000 ufc/ml. Antibiograma arata ca este sensibil la unasyn, intermediar sensibil la norfloxacin, ciprofloxacin, ofloxacin, negram si rezistent la augmentin si gentamicina. Ce antibiotic credeti ca este adecvat pentru cazul meu?
De la inceputul simptomelor (urinari frecventi, usturime la sfarsitul mictiunii, fara dureri si fara febra) am luat cate un comprimat de Urinal akut si no-spa, timp de 7 zile, si am baut multa apa. Acum simptomele sunt mai blande, adica fara usturimi, este posibil sa dispara infectia fara tratament cu antibiotice?
De la inceputul simptomelor (urinari frecventi, usturime la sfarsitul mictiunii, fara dureri si fara febra) am luat cate un comprimat de Urinal akut si no-spa, timp de 7 zile, si am baut multa apa. Acum simptomele sunt mai blande, adica fara usturimi, este posibil sa dispara infectia fara tratament cu antibiotice?
4 comentarii
Desigur ca infectia (mai ales cu E coli) poate sa treaca fara antibiotic. Nu luati nici un antibiotic fara avizul doctorului dv, deoarece ar putea sa faca mai mult rau pentru copil decat bine pentru dv.
Eu am folosit un medicament din plante Cystinol Akut, din strugurii ursului si a fost foarte ok. Poate ai putea sa il intrebi pe medicul tau despre el, de vreme ce ti-a permis sa iei Urinal.
Uite aici un prospect ----------*
(*modificat de admin)
Uite aici un prospect ----------*
(*modificat de admin)
Multumesc pentru raspuns.
Unasyn se administreaza la femeile insarcinate? Daca da, care este dozajul recomandat?
Unasyn se administreaza la femeile insarcinate? Daca da, care este dozajul recomandat?
Buna, si eu sunt insarcinata in 9 saptamani si mi-a recomandat antibiotiotic zinat de 500 de mg eu nu vreau sa iau nici un antibitioc atata timp cat nu ma doare nimic nu ma ustrura nu am nimic, prefer sa iau doar urisanul si 2-3 l d apa zi, am citit ca cele care nu se trateaza nici cu antibiotic atunci le prescrie o cura hidrica adica 2 l de apa pe zi, de ce doctorii prefera sa scrie antibiotic prima data si nu2 l de lichide pe zi?scriu antibiotic mai ales in primul trimestru de sarcina..eu nu am de gand sa il iau ci sa consum urisanul care tot medcul mi la prescris si 2-3 l de lichide
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Infectie urinara transmitere sexuala...
- 6usturime la urinare sau o boala cu transmitere sexuala?
- 3Infectie urinara cu E-COLI dupa nastere
- 4E-coli pozitiv la urocultura
- 5infectii urinare repetate cu e. coli
- 2Antibiotice in exces
- 2anexita bilaterala. Suspect infectie urinara.Vaginita acuta
- 5infectie urinara cu E Coli
- 6Sperma de culoare rosiatica!
- 1ziua nimic, noaptea mor de durere- e posibil?
- 1Infectii urinare si pungute cu lichid pe vezica
- 0gentamicina la nou nascuti
- 0Infectie urinara cu Proteus mirabilis
- 0Infectia E-coli
- 0Infectiile urinare
- 0Infectie Urinara cu E coli
- 1Tavanic pentru infectie urinara la barbat diabetic de 88 de ani
Mai multe informații despre: Infectiile urinare infectia cu e.coli
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: