infectie masea de minte
buna ziua. de ceva timp ma doare maseaua de minte, am luat amoxicilina un timp dupa care mi-a trecut durerea si nu am mai fost la dentist, iar de ieri mi s-a intors durerea si iau in continuare amoxicilina 500mg si nu are nici un efect. va rog sfatuitima si pe mine ce sa fac
9 comentarii
buna ziua!Am si eu o problema, mar, si va rog sa ma ajutati!A aparut sub maseaua de minte, o infectie, care sa umflat sub gat!Ce pot face in aceasta problema!Astept raspuns cat mai repede!VA MULTUMESC!
mergeti la un medic stomatolog, de preferinta cu specialitate chirurgie orala, iar inainte faceti o radiografie.
vi se va prescrie tratament cu antibiotice si se va decide daca molarul de minte poate fi pastrat sau nu.
abcesele si inflamatiile gagnglionilor cauzate de molarul de minte pot deveni periculoase daca sunt neglijate. nu mai amanati!
vi se va prescrie tratament cu antibiotice si se va decide daca molarul de minte poate fi pastrat sau nu.
abcesele si inflamatiile gagnglionilor cauzate de molarul de minte pot deveni periculoase daca sunt neglijate. nu mai amanati!
Am 41 de ani si pana acum nu mi-au iesit maselele de minte.
Pe radiografia panoramica se vad toate 4 la locul lor sub gingie.
Este posibil sa imi mai iasa sau nu ???
Multumiri
Pe radiografia panoramica se vad toate 4 la locul lor sub gingie.
Este posibil sa imi mai iasa sau nu ???
Multumiri
Da, este posibil cu conditia sa existe spatiu si sa fie in pozitie favorabila (adica sa nu fie in pozitie oblica)
am si eu o intrebare: e firesc sa creasca 2 masele de minte pe acelasi loc? mie m-ia crescut langa o masea de minte inca un os, nu cred ca e ceva normal, si acum cred ca mai imi creste langa alta masea de minte inca ceva, ce ar trebui sa fac in acest caz?
se intampla uneori sa existe al 4lea molar. deci inca un molar dupa cel de minte, foarte rar intr-adevar. pentru siguranta faceti o ortopantomograma (o radiografie mare care cuprinde toti dintii si ambele maxilare) si mergeti sa o interpreteze un dentist.
Ma refeream daca sansele ca maselele de minte sa iasa dupa 40 de ani
sunt mai mici.
Trebuie sa pun un implant in locul ultimei masele stanga jos si ma gandeam
sa nu am vreo problema daca iese maseaua de minte (sa iasa oblic si sa-mi
deranjeze implantul).
Cazuistic care sunt sansele sa mai iasa ???
Multumiri
sunt mai mici.
Trebuie sa pun un implant in locul ultimei masele stanga jos si ma gandeam
sa nu am vreo problema daca iese maseaua de minte (sa iasa oblic si sa-mi
deranjeze implantul).
Cazuistic care sunt sansele sa mai iasa ???
Multumiri
In momentul in care se va pune implantul, chirurgul va vedea pe radiografie molarul de minte si va spune daca este cazul sa-l extrageti. Inteleg ca nu aveti molarul2 (cel de langa molarul de minte)- daca l-ati extras de curand, exista posibilitatea ca molarul de minte sa erupa daca este in pozitie corespunzatoare. Dar, repet, chirurgul va poate spune exact dupa ce vede radiografia
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme extractie molar minte
- 7Despre complicatiile maselei de minte.
- 73Extractie de masea de minte + alte 3 masele
- 13imi iese maseaua de minte si de doua zile nu pot dormi
- 6Se slefuieste pe lucrare metalo-ceramica?
- 6durere masea de minte?
- 1Maseaua de minte
- 1extractie masea minte
- 0maseaua de minte
- 1Post operatie masea de minte
- 0extractie masea minte
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 10dupa extractia molarului de minte.. sangerare si durere puternica
- 2durere post-extractie masea de minte
- 2Probleme cu maselele de minte si dinti
- 0Masea de minte crescuta 60 la suta - dureri intensitate medie, ocazionale, de mai multe zile
- 5colt din radacina molar de minte ramasa dupa extractie
- 1Extracție măsea de minte
- 3Extractie masea de minte
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: