Infectie cu hpv
Buna ziua. Cum as putea ca baiat sa aflu ce tulpini hpv am in cazul unei infectari. De asemenea as vrea sa stiu daca sistemul imunitar al gazdei elimina virusul ( in un an si jumatate sau doi din cate am auzit ), inclusiv tulpinile oncogenice. Ce am de facut in acest caz ?
11 comentarii
Faceti testul Genotiparea HPV. Nu se face in toate partile si nu e compensat. Acum cativa ani era 350 lei. Unii elimina tulpinile, altii nu. Se reface testul la un an sa vedeti daca ati eliminat.
Ok, ai unde pot sa fac aceasta analiza? Si de asemenea, prin intrebarea “ ce am de facut “ ma refeream la abstinenta, stil de viata ok, fara alcool sau tigari ( si asa nu beau si nu fumez ), ce alte tratamente sunt, si de asemenea o data ce am luat virusul mai are rost a face un vaccin ? Multumesc anticipat.
Persoana pe care o cunosc eu a facut la Fundeni, dar cred ca poti face testul la orice clinica cu plata. Nefiind compensat.
Poti sa iei hpv care face veruci sau cancerigen. Depinde ce ai luat. La amandoua se recomanda Isoprenosine pentru cresterea sistemului imunitar.
Dar la ala cu veruci trebuie arse verucile, acasa sau la dermatolog.
Poti sa iei hpv care face veruci sau cancerigen. Depinde ce ai luat. La amandoua se recomanda Isoprenosine pentru cresterea sistemului imunitar.
Dar la ala cu veruci trebuie arse verucile, acasa sau la dermatolog.
Am niste veruci pe piele, dar a aparut saptamana trecuta un semn mic pe gingie ( nu are alta coloratie si nu e dureros ) dar mi-e teama de ce e mai rau, si in plus, daca nu il elimin nici dupa un an asta ce inseamna ?
Nu stiu ce v-a aparut pe gingie, dar hpv ce provoaca veruci nu se elimina singur.
Am fost la un stomatolog si a zis ca e o afta, sa ma dau cu propolis, iar in privinta verucilor daca vad ca nu trec le criogenizez. Poate totul e doar in mintea mea... multumesc frumos oricum !
Pentru afte gasiti Anaftin gel sau Anaftin spray la farmacie.
Sau glicerina boraxata cu nistatina.
Sau glicerina boraxata cu nistatina.
Am dat cu glicerina doua zile si nu a facut nimic :)), momentan asta a zis stomatologul sa iau, si in plus am inceput sa imi schimb conceptia despre viata
Salut! Ai consultat un medica sau urmezi vreun tratament?
Salut! Am fost la mai multi medici si noroc ca m-a calmat un medic cu vechime din Valcea care mi-a zis ca hpv se curata de la sine. Adica sistemul imunitar il elimina in 1 an jumate sau 2 din cate am citit. In principal trebuie sa stimulezi sistemul imunitar cat mai mult si astfel ramane doar o amintire...
Vezi ca sunt medici care spun ca nu se elima si ramane in organism toata viata cica.
Sa inteleg ca nu ti a dat nici un tratament?
Sa inteleg ca nu ti a dat nici un tratament?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9HPV - ce sa inteleg de aici?
- 7hpv la barbati
- 2HPV... la barbati se poate manifesta ca si cancer?
- 12HPV la barbati
- 6Condiloame. Este grav? Scap de acest virus? Prietenul meu ar trebui sa faca vreun test?
- 7hpv vaccin sau tratament? ce e recomandabil?
- 4HPV Interpretare analize precum si intrebarile aferente
- 5displazie col CIN II
- 1tratare HPV cu un medicament homeopat
- 7La testul papanicolau se depisteaza si infectia cu HPV?
- 6Buna,
- 1HPV16
- 10Rezultate analize Hpv Saliva
- 4Negi genitali
- 5Virusul HPV
- 0Test papanicolau hpv
- 0HPV se transmite și prin sex oral? eram în perioada de tratament
- 3Hpv
- 3Hpv pozitiv 31, 35
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: