Produse Doterra pentru modificari in Papanicolau
Buna ziua,
In urma cu putin timp mi-a iesit rezultatul la Papanicolau LSIL si la colposcopie medicul a zis ca ar fi o zona care pare ca merge spre HSIL (hpv pozitiv tulpina 16). Mi-a recomandat peste 3 luni ERAD. Am o ruda care crede f mult in medicina alternativa si care mi-a recomandat suplimente pentru intarirea imunitatii de la Doterra si ovule facute cu ulei de cocos si cateva picaturi din cateva uleiuri Doterra. Am nevoie va rog de o parere de la medici dinecologi daca sa incerc sau nu. Multumesc.
In urma cu putin timp mi-a iesit rezultatul la Papanicolau LSIL si la colposcopie medicul a zis ca ar fi o zona care pare ca merge spre HSIL (hpv pozitiv tulpina 16). Mi-a recomandat peste 3 luni ERAD. Am o ruda care crede f mult in medicina alternativa si care mi-a recomandat suplimente pentru intarirea imunitatii de la Doterra si ovule facute cu ulei de cocos si cateva picaturi din cateva uleiuri Doterra. Am nevoie va rog de o parere de la medici dinecologi daca sa incerc sau nu. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Infectie cu hpv genital, acum 2 ani
- 7hpv la barbati
- 27HPV - mai poti face copii? Se transmite?
- 6Testul HPV
- 5condiloame externe si HPV negativ?
- 6intrebare catre un medic: HPV cum se manifesta? este periculos? trece de la sine?
- 10Infectie HPV?
- 4e posibil sa ma fi infectat cu HPV?
- 2rezultat papanicolau - lsil cu recomandare testare HPV
- 1HPV16
- 2HPV la barbati, peste 30 ani
- 3condiloame HPV
- 3hpv
- 11Infectie cu hpv
- 2AHCC ajuta impotriva HPV?
- 1HPV - virusul tacut...
- 3Cicatridina sau cervugid pt HPV
- 3Hpv