Criocauterizare HPV
![Montana12](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara,
Am urmat tratament pentru simptomele HPV. Prima data a fost prin electrocauterizare si acum (a doua oara) prin criocauterizare.
Am fost informat ca veruca(sau oricare ar fi denumirea lor) o sa dispara in aproximativ trei zile. Din pacate, nu s-a intamplat asa.
Doresc sa stiu, fie de la cineva care a urmat aceasta procedura sau un dermatolog, cam in cat timp dispar, nu doresc in mod special sa repet procedura.
Tin sa mentionez ca nu am aplicat betadine si baneocin in mod constant. Ar putea sa fie aceasta cauza?
Multumesc
Am urmat tratament pentru simptomele HPV. Prima data a fost prin electrocauterizare si acum (a doua oara) prin criocauterizare.
Am fost informat ca veruca(sau oricare ar fi denumirea lor) o sa dispara in aproximativ trei zile. Din pacate, nu s-a intamplat asa.
Doresc sa stiu, fie de la cineva care a urmat aceasta procedura sau un dermatolog, cam in cat timp dispar, nu doresc in mod special sa repet procedura.
Tin sa mentionez ca nu am aplicat betadine si baneocin in mod constant. Ar putea sa fie aceasta cauza?
Multumesc
1 comentarii
![Dr. Albu Laura](/arata_img.php?img=cont_167429.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Uneori trebuie repetat tratamentul (chiar si de mai multe ori). Asteptati minim o saptamana inainte sa reveniti la medic. Nu are nici o legatura cu betadina si baneocinul.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3simt nevoia sa urinez des
- 7hpv la barbati
- 27HPV - mai poti face copii? Se transmite?
- 2cum se pot stabili radacinile HPV?
- 53Despre mine!!! HPV
- 3Cauterizare, sangerare, menstruatie, sarcina, fumat, HPV
- 3In legatura cu HPV... pentru cei care se pricep!
- 5ma pot infecta cu hpv chiar si prin contact protejat?
- 3HPV - tratament?
- 0ajutor...mi-am infectat partenerul fara sa vreau cu HPV
- 8HPV se transmite?
- 8Scurgeri maronii, secretie mai abundenta si miros ciudat = hpv?
- 1tratare HPV cu un medicament homeopat
- 5HPV crescut... este cancer?
- 8Hpv oral?
- 0interpretare rezultat chiuretaj biopsic de endocol
- 4Hpv56 A făcut cineva vaccin? Vreun tratament miraculos?
- 1Intrebare hpv
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: