Criocauterizare HPV

Buna seara,
Am urmat tratament pentru simptomele HPV. Prima data a fost prin electrocauterizare si acum (a doua oara) prin criocauterizare.
Am fost informat ca veruca(sau oricare ar fi denumirea lor) o sa dispara in aproximativ trei zile. Din pacate, nu s-a intamplat asa.
Doresc sa stiu, fie de la cineva care a urmat aceasta procedura sau un dermatolog, cam in cat timp dispar, nu doresc in mod special sa repet procedura.
Tin sa mentionez ca nu am aplicat betadine si baneocin in mod constant. Ar putea sa fie aceasta cauza?
Multumesc
Am urmat tratament pentru simptomele HPV. Prima data a fost prin electrocauterizare si acum (a doua oara) prin criocauterizare.
Am fost informat ca veruca(sau oricare ar fi denumirea lor) o sa dispara in aproximativ trei zile. Din pacate, nu s-a intamplat asa.
Doresc sa stiu, fie de la cineva care a urmat aceasta procedura sau un dermatolog, cam in cat timp dispar, nu doresc in mod special sa repet procedura.
Tin sa mentionez ca nu am aplicat betadine si baneocin in mod constant. Ar putea sa fie aceasta cauza?
Multumesc
1 comentarii

Uneori trebuie repetat tratamentul (chiar si de mai multe ori). Asteptati minim o saptamana inainte sa reveniti la medic. Nu are nici o legatura cu betadina si baneocinul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3simt nevoia sa urinez des
- 3vaccinul impotriva HPV (cauza aparitiei cancerului de col)
- 2HPV oare?
- 4mi s-a descoperit un candilom mic la baza intrarii in vagin
- 4HPV, o lamurire
- 6Condiloame. Este grav? Scap de acest virus? Prietenul meu ar trebui sa faca vreun test?
- 7rezultat Papanicolau
- 3BTS (HPV) la virgini?
- 8mi-au aparut in zona genitala niste negi care dispar in urma tratamentului si reapar
- 18Sunt motive de ingrijorare?
- 3Ajutor! HPV la 21 de ani
- 0interpretare rezultat chiuretaj biopsic de endocol
- 4Purtatoare hpv
- 0Condiloame HPV
- 1Lisil cu atipii HPV si condiloame
- 0Cauza cancerului de col uterin
- 1Veruca genitala
- 3Hpv
- 1Intrebare hpv
- 0Inflamatie col + hpv
Mai multe informații despre: infectia cu hpv