Criocauterizare HPV
Buna seara,
Am urmat tratament pentru simptomele HPV. Prima data a fost prin electrocauterizare si acum (a doua oara) prin criocauterizare.
Am fost informat ca veruca(sau oricare ar fi denumirea lor) o sa dispara in aproximativ trei zile. Din pacate, nu s-a intamplat asa.
Doresc sa stiu, fie de la cineva care a urmat aceasta procedura sau un dermatolog, cam in cat timp dispar, nu doresc in mod special sa repet procedura.
Tin sa mentionez ca nu am aplicat betadine si baneocin in mod constant. Ar putea sa fie aceasta cauza?
Multumesc
Am urmat tratament pentru simptomele HPV. Prima data a fost prin electrocauterizare si acum (a doua oara) prin criocauterizare.
Am fost informat ca veruca(sau oricare ar fi denumirea lor) o sa dispara in aproximativ trei zile. Din pacate, nu s-a intamplat asa.
Doresc sa stiu, fie de la cineva care a urmat aceasta procedura sau un dermatolog, cam in cat timp dispar, nu doresc in mod special sa repet procedura.
Tin sa mentionez ca nu am aplicat betadine si baneocin in mod constant. Ar putea sa fie aceasta cauza?
Multumesc
1 comentarii
Uneori trebuie repetat tratamentul (chiar si de mai multe ori). Asteptati minim o saptamana inainte sa reveniti la medic. Nu are nici o legatura cu betadina si baneocinul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectata cu hpv si trichomonas
- 76hpv sfaturi
- 7Cam de un an jumate am aflat ca am HPV si a luat si prietenul meu virusul
- 0Vegetatii HPV - Va rog sa ma sfatuiti..
- 4hpv
- 0Hpv, conizatie si vaccin
- 1Condiloame HPV
- 3condiloame HPV
- 1ajutați-ma cu un sfat cu hpv
- 0ADN Human Papilloma Virus (HPV) - detectie+genotipare
- 0Cauza cancerului de col uterin
- 1Relatie dupa HPV?
- 5Posibil sa am Hpv oral?
- 8HPV 16, sotia are, eu nu!
- 6Hpv, colposcopie, pap
- 0Rezultat hpv