rezultat papanicolau - lsil cu recomandare testare HPV
Am primit ca rezultat al testului Papanicolau lsil cu recomandare testare HPV si sunt speriata pentru ca nu stiu daca asta inseamna ca voi face cancer de col. La observatii s-a trecut asa: frotiu cu fond hemoragic si inflamator predominant acut intens, celule scuamoase superficiale si intermediare, celule reactive de tip inflamator, celule intermediare cu nuclei mariti de volum, neregulati, cromatina inegala, celule endocervicale cu modificari reactive asociate DIU, flora bacilara. Ce inseamna si ce trebuie sa fac in continuare? Ar fi bine sa scot steriletul? E grav? Va multumesc anticipat!
2 comentarii
Buna ziua,
Este necesar sa mergeti cu rezultatul testului la un medic ginecolog care sa va si consulte si eventual sa va prescrie un tratament.
O zi placuta!
Este necesar sa mergeti cu rezultatul testului la un medic ginecolog care sa va si consulte si eventual sa va prescrie un tratament.
O zi placuta!
Buna ziua!
Va multumesc pentru raspuns, am mers la medic si am tratament cu antibiotic si apoi trei luni cu un medicament hormonal, dar nu m-am linistit cu nimic. Nu am inteles ce inseamna, daca in viitor o sa constat ca am infectie cu hpv si cu alte urmari sau daca se vindeca(daca dupa tratament la testarea hpv ar putea sa iasa rezultat negativ). De asemenea nu stiu daca nu cumva ar trebui sa scot steriletul si la medic mi s-a spus că sa il mai tin ca e in pozitie corecta.
Va rog mult daca puteti sa ma mai lamuriti cu cele de mai sus si va multumesc anticipat!
Va multumesc pentru raspuns, am mers la medic si am tratament cu antibiotic si apoi trei luni cu un medicament hormonal, dar nu m-am linistit cu nimic. Nu am inteles ce inseamna, daca in viitor o sa constat ca am infectie cu hpv si cu alte urmari sau daca se vindeca(daca dupa tratament la testarea hpv ar putea sa iasa rezultat negativ). De asemenea nu stiu daca nu cumva ar trebui sa scot steriletul si la medic mi s-a spus că sa il mai tin ca e in pozitie corecta.
Va rog mult daca puteti sa ma mai lamuriti cu cele de mai sus si va multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Testul Papanicolau (probleme) URGENT
- 11Condiloame acuminate
- 3sarcina pierduta, chiuretaj de doua ori... HPV?
- 4test papanicolau
- 4test babes papanicolau - nu stiu ce inseamna
- 14simptome cancer ovarian!
- 0testul papanicolau
- 4Interpretare Citodiag. Papanicolau
- 5HPV crescut... este cancer?
- 3este cancer? va rog lamuriti-ma.
- 4rezultat ex citologic Babes Papanicolau
- 2Rezultat PapaNicolau. Nu stiu sa-l interpretez
- 1Rog o interpretare a urmatoarelor analize Babes-Papanicolau
- 0Papa nicolau asc h
- 5Posibil sa am Hpv oral?