infectie
Ce inseamna rezultatul
Prezent stafilococ cant.negativ?
Acesta e rezultatul primit, dupa ce pe git mi-au iesit niste bubite, ca muscaturile de tintar, imi provoaca minarimi, pe urma devin niste venisoare rosiatice
Prezent stafilococ cant.negativ?
Acesta e rezultatul primit, dupa ce pe git mi-au iesit niste bubite, ca muscaturile de tintar, imi provoaca minarimi, pe urma devin niste venisoare rosiatice
2 comentarii
Buna ziua, am si eu o problema, am o umflatura la ceafa chiar unde se termina parul, mereu am avut problema asta, imi apar eruptii rosii sau umflaturi. Pe urma se retrag, dar o umflatura special ramane cea de la ceafa, un sfat va rog, antibioticul e bun, care anume? Mentionez ca nu sunt fan vizitat spitale..din lipsa de timp
Am avut o usturime la nivel vizici urinare în timpul urinarii, în urma cu 4 zile, acum este totul bine. Dar as vrea sa știu cauza prin care sa produs aceasta neplăcere! Am cautat pe net, dar am găsit alte tipuri de usturimi care erau și cu sângerări reduse, și am decis sa va scriu în căutarea a mai multor informării. Va mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1bubite ce seamana cu ciupituri de tantar
- 2Sunt confuza - bubite
- 4Eruptie deranjanta - bubite mici rosii pe abdomen, spate, zona coastelor
- 4Mâncărime bubițe rosi
- 0Bubițe roșii cu mancarimi
- 1Bubiţe mici pe frunte. Cum se tratează?
- 0Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
- 2Mancarime pe picior
- 1Ajutor - bubite rosii cu cap alb ca niste cosuri. Ma dor si am mancarimi usoare
- 2Urgent!! bubite ca si cosurile, dar tari, care ma mananca foarte tare
- 1Bubițe pe piele+prurit
- 0Pete roșii pe piele
- 0Eruptie cutanata
- 0Ajutati-ma, va rog! Fetita 3 ani, pete rosii cu pustule pe picioare si in zona lombara.
- 1Bube pe scalp si pe corp cu mancarimi
- 1Bubite usor rosiatice care provoaca mancarimi
- 2Diagnosticare Scabie
- 1Bubițe ce se umflă la scărpinat
Mai multe informații despre: bubite cu mancarime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: