Dermatită, alergie? Vă rog să îmi dați un sfat!
De o perioadă lungă de timp îmi apar niște bubițe roșii pe mâini sau picioare, însoțite de mâncărimi, se înroșește zona, mă scarpin, apoi în 10-20 de minute trec de la sine. Am avut problema asta și anul trecut, imi apareau la fel, cateva bubite, apoi dispareau, si tot asa, doar ca de cateva zile imi apar zilnic aceste bubite, si dispar in cateva zeci de minute. Cred, nu sunt sigura, ca au legatura si cu vremea, caldura, anul trecut tin minte ca tot vara apareau, iarna asta nu imi amintesc deloc sa mi fi aparut, pana acum cateva zile. Totusi, nu ma expun la soare deloc. Pot fi de la un aliment anume? Dar de ce nu mi-au aparut luni intregi atunci?
Ce ar putea fi? Am cautat pe internet poze cu toate alergiile posibile, si n-am gasit nimic asemanator cu felul in care arata bubitele mele.
Exista o astfel de alergie sau boala pe fond de stres? Pentru ca sufar de anxietate si atacuri de panica, m am gandit ca poate are legatura cu asta.
Sunt asemeni bubitelor care apar cand te urzici.
Sunt foarte stresata si speriata..
Va multumesc mult!
Ce ar putea fi? Am cautat pe internet poze cu toate alergiile posibile, si n-am gasit nimic asemanator cu felul in care arata bubitele mele.
Exista o astfel de alergie sau boala pe fond de stres? Pentru ca sufar de anxietate si atacuri de panica, m am gandit ca poate are legatura cu asta.
Sunt asemeni bubitelor care apar cand te urzici.
Sunt foarte stresata si speriata..
Va multumesc mult!
1 comentarii
Buna ziua,
Probabil aveti o urticarie, pe fond de stres sau alimentar sau un factor infectios. Ar fi bine sa mergeti la un medic dermatolog sau alergolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Probabil aveti o urticarie, pe fond de stres sau alimentar sau un factor infectios. Ar fi bine sa mergeti la un medic dermatolog sau alergolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mancarimi
- 0Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
- 2Bubite pe maini
- 1Nu știu ce se întâmplă cu pielea mea... O părere va rog mult?
- 1Probleme de sanatate - bubite mici rosii care imi provoacă mancarime
- 1Bubițe mici
- 1Bubite pe fata, gat, urechi si maini
- 2Bubițe pe mana.
- 0Ajutati-ma, va rog! Fetita 3 ani, pete rosii cu pustule pe picioare si in zona lombara.
- 0Mancarime cu umflaturi
- 1Bube pe scalp si pe corp cu mancarimi
- 1Bubite usor rosiatice care provoaca mancarimi
- 1Bubite rosii pe corp
- 1Ma mananca pielea
- 2Diagnosticare Scabie
- 1Suspiciune Les
- 1Bubițe ce se umflă la scărpinat
- 1Bubite roșii cu și fără Mâncărimi
Mai multe informații despre: bubite cu mancarime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: