Bube pe piele cu mâncărime
Atât eu cât și copiii mei avem pe corp bube cu mâncărime foarte mare. Am dat cu Calamine Dar nu trec. Uneori se mai micșorează, se fac asemănătoare unor coșuri Dar când se freacă se fac la fel de mari.
Mă puteți ajuta să îmi dați o idee de la ce sunt și ce să fac ca să dispară. Mâncărimea este teribilă.
Mă puteți ajuta să îmi dați o idee de la ce sunt și ce să fac ca să dispară. Mâncărimea este teribilă.
1 comentarii
Când am fost la doctorița de familie mi-a spus că sunt de la ciupituri de insecte. Dar eu nu cred că la început erau doar câteva pe părțile laterale ale abdomenului. Apoi au apărut pe picioare, cât și la mine cât și la cei doi copii ai mei. Acum cele de picioare unele sau uscat. Însă cele de pe abdomen sau mărit. Au mai apărut la gabi si la Eliza si pe umeri și pe gat. Si sunt mari si roșii.
Să fie o alergie la ceva poate ? Sunt multe bube în același loc, prea multe că sa fie ciupitura. Plus că am întors paturile cu susun jos și n-am găsit nimic care să ciupească.
Să fie o alergie la ceva poate ? Sunt multe bube în același loc, prea multe că sa fie ciupitura. Plus că am întors paturile cu susun jos și n-am găsit nimic care să ciupească.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1bubite ce seamana cu ciupituri de tantar
- 0Bubiţe cu mâncărime pe faţa
- 2Sunt confuza - bubite
- 2infectie
- 2Bubite pe gat si piept
- 4Mâncărime bubițe rosi
- 2Sa fie oare scabie?
- 4mancarimi
- 2Bube pe piele cu mâncărime
- 2Mancarime pe picior
- 1Mancarimi si bubite rosii mici
- 1Ajutor - bubite rosii cu cap alb ca niste cosuri. Ma dor si am mancarimi usoare
- 1Nu știu ce se întâmplă cu pielea mea... O părere va rog mult?
- 1Bubite cu lichid transparent in zona mainilor..
- 1Fetiță de patru ani cu pete roșii pe tot corpul
- 1Mâncărime pe maini
- 0Bubite mici ma mananca îngrozitor de tare în special seara și noaptea
- 1Bubițe ce se umflă la scărpinat
Mai multe informații despre: bubite cu mancarime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: