in urma unei tentative de sinucidere am ramas cu dureri de stomac
Buna seara, as vrea sa va zic oful meu si poate ma ajutati.in urma cu cateva saptamani am avut o tentativa de sinucidere si am luat 20de pastile de diazepam, 20 de leponex si 20 de depakine pe stomacul gol si de atunci ma doare rau stomacul imi dau seama ca de la pastile.ce as putea sa mai fac acum?
6 comentarii
Vad ca ai supravietuit deja la 4 incercari serioase de sinucidere. Dzeu trebuie ca te iubeste mult.
Intreaba medicul daca poti lua antiacide gen omez. Vezi ca trebuie luate asa cum ti se indica, sa nu impiedice absorbtia altor medicamente.
Sanatate si ai grija de tine.
Sanatate si ai grija de tine.
Buna ziua,
Va recomand sa vorbiti cu un medic internist si sa va faca investigatii pentru a verifica sa nu aveti ulcer. De asemnea, sa ii spuneti medicului si despre celelalte medicamente pe care le luati.
Va recomand sa vorbiti cu un medic internist si sa va faca investigatii pentru a verifica sa nu aveti ulcer. De asemnea, sa ii spuneti medicului si despre celelalte medicamente pe care le luati.
Ai dreptate, am scapat usor cu tentativele Dumnezeu nu a vrut sa faca ce imi doream eu.
Bună seara.
Va recomand sa mergeți la un medic gastroenterolog sau de medicina interna pentru o consultație.
Multa sănătate!
Va recomand sa mergeți la un medic gastroenterolog sau de medicina interna pentru o consultație.
Multa sănătate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ce poate sa fie ?
- 3tulburari digestive dupa ce am baut o cafea pe stomacul gol
- 4Visez cum ma sinucid.
- 4durere de stomac
- 4Dureri ingrozitoare de stomac si lesin
- 8Am diabet si ganduri de sinucidere
- 2dureri de stomac si voma
- 6Am o intrebare despre nevoia de a manca multa paine
- 3probleme cu stomacul
- 9am 2 tentative de sinucidere va rog ajutati-ma ea nu intelege!!!!!copilul meu are 5 ani
- 0Dureri stomac de durata
- 4Durere de stomac cronica
- 0roaccutane se poate lua cu un pansament gastric?
- 2mierea de albine sau orice alt dulce da senzatie de acreala
- 5Problema cu stomacul
- 6Mirosul gurii
- 4Din nou şi din nou şi din nou.
- 0Dureri persistente de stomac
- 36Suicid
- 2Durere de stomac dupa ce mananc dulce
Mai multe informații despre: Sinuciderea durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: