Durere de stomac

Buna ziua!De o perioada mai indelungata de timp acuz mai mereu dureri de stomac indiferent ce fac chiar si atunci dupa ce mananc mi-a dat farmacista omeprazol il iau deseori credeti ca ar putea fi ceva in neregula cu stomacul meu?
5 comentarii

Buna ziua.
Precizati in ce zona a abdomenului resimtiti durerile. Acestea sunt pe mancate, sau apar si in afara meselor ? Se insotesc si de alte manifestari ?
Precizati in ce zona a abdomenului resimtiti durerile. Acestea sunt pe mancate, sau apar si in afara meselor ? Se insotesc si de alte manifestari ?

in partea de sus cum ar veni intre coaste si burta apar deobicei si in timpul meselor ca o arsura puternica care imi taie din pofta de mancare si am si niste senzatii de greata adeseori dar atunci cand mananc lichide imi vine sa ragai foarte mult iar la chestii care inainte le puteam manca acum nu mai pot cum ar fi usturoiul sau orice alt aliment mai iute ma ustura imediat stomacul credeti ca este ceva in neregula cu stomacul meu poate sau este altceva?

Buna ziua.
E de investigat. O ecografie abdominala si o esogastroscopie.
Reevaluare ulterioara.
E de investigat. O ecografie abdominala si o esogastroscopie.
Reevaluare ulterioara.

Multumesc frumos!Dar, imi puteti spune si mie va rog frumos ce implica o esogastroscopie?

Buna ziua.
Inseamna endoscopie digestiva superioara ( investigatia stomacului cu un dispozitiv bagat pe gura ).
Inseamna endoscopie digestiva superioara ( investigatia stomacului cu un dispozitiv bagat pe gura ).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de cateva zile am frisoane, dureri de stomac, diaree si voma
- 2dureri stomac-transpiratie-greata AJUTOR
- 4Dureri de stomac dupa ce mananc alimente cu multa ceapa, usturoi
- 5dureri stomac si diaree mai mult de doua saptamani?
- 6In fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri groaznice de stomac...
- 7Dureri de stomac, greata, gastrita?
- 3Dureri de stomac si discomfort
- 3De vreo 3 zile ma doare stomacul dupa-amiaza
- 3Probleme cu stomacul, va rog un sfat
- 3dureri stomac
- 2mancarime anala, dureri stomac
- 1durere îngrozitoare de stomac
- 2dureri stomacale
- 1Greturi frecvente urmate de dureri de stomac
- 0Dureri de stomac dupa micul dejun
- 0Discomfort abdominal
- 1Am dureri de stomac mai sun de buric