durere stomac, balonare si flatulenta
buna ziua tuturor!
primele simptome ale ucerului au aparut anul trecut cand m-am trezit cu niste dureri ingrozitoare de stomac si crizele ( ca au fost mai multe, la intervale cam de o saptaman, 10 zile) au tinut cam jumatate de zi;
am consultat medicul gastroenterolog si mi-a dat tratament cu controloc si regim, in masura in care nu imi face rau vreun fel de mancare, dupa aprox 2 luni mi-au trecut durerile;
in primavara, insa am inceput sa ma balonez frecvent si sa dau gaze, fara ca acestea sa fie cu miros caracteristic(dar foarte sonore :-))) adica cu presiune mare, iar ulterior, cam de vreo luna au aparut iar dureri de stomac, nu asa puternice, dar suparatoare
primele simptome ale ucerului au aparut anul trecut cand m-am trezit cu niste dureri ingrozitoare de stomac si crizele ( ca au fost mai multe, la intervale cam de o saptaman, 10 zile) au tinut cam jumatate de zi;
am consultat medicul gastroenterolog si mi-a dat tratament cu controloc si regim, in masura in care nu imi face rau vreun fel de mancare, dupa aprox 2 luni mi-au trecut durerile;
in primavara, insa am inceput sa ma balonez frecvent si sa dau gaze, fara ca acestea sa fie cu miros caracteristic(dar foarte sonore :-))) adica cu presiune mare, iar ulterior, cam de vreo luna au aparut iar dureri de stomac, nu asa puternice, dar suparatoare
5 comentarii
In prima etapa va rog sa faceti o ecografie abdominala. Astept rezultatul acesteia.
Va doresc multa sanatate.
dr Petre Muresan
Va doresc multa sanatate.
dr Petre Muresan
am facut, atunci cand am spus ca am fost la gastroenterolog, am fost la dr Stanciu Carrol, la cabinetul sau particular si in urma ecografiei mi-a dat controloc si regim, exact ce spuneam
daca este edificator pot scana ecografia de atunci si sa va trimit fisierul
Da, va rog sa-mi trimiteti rezultatul ecografiei. Va multumesc.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Indigestie
- 2ce pot face in cazul in care am ulcer si slabesc mult?
- 3Probleme stomac - demoralizare
- 4acum o luna am fost diagnosticata cu helicobacter pylori
- 4Dureri de stomac dupa ce mananc alimente cu multa ceapa, usturoi
- 3Tantumul verde poate prevoca iritatie gastrica, dureri de stomac?
- 2Dureri de stomac
- 3dureri mari de stomac
- 6dureri stomac, foame si arsuri tot timpul
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 3Dureri de stomac si discomfort
- 3De vreo 3 zile ma doare stomacul dupa-amiaza
- 5Antibioticele si menstruatia
- 1Dureri cumplite de stomac
- 2arsuri la stomac, dureri si voma
- 2dureri stomacale
- 0Discomfort abdominal
- 2Dureri de stomac dupa defecatie
- 5Ulcer + hernie hiatala
Mai multe informații despre: Ulcerul gastric durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: