durere stomac, balonare si flatulenta

01-09-2016
cristinagj
Nu este medic/terapeut
cristinagj
buna ziua tuturor!
primele simptome ale ucerului au aparut anul trecut cand m-am trezit cu niste dureri ingrozitoare de stomac si crizele ( ca au fost mai multe, la intervale cam de o saptaman, 10 zile) au tinut cam jumatate de zi;
am consultat medicul gastroenterolog si mi-a dat tratament cu controloc si regim, in masura in care nu imi face rau vreun fel de mancare, dupa aprox 2 luni mi-au trecut durerile;
in primavara, insa am inceput sa ma balonez frecvent si sa dau gaze, fara ca acestea sa fie cu miros caracteristic(dar foarte sonore :-))) adica cu presiune mare, iar ulterior, cam de vreo luna au aparut iar dureri de stomac, nu asa puternice, dar suparatoare
5 comentarii
0
01-09-2016, ora 21:14
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
In prima etapa va rog sa faceti o ecografie abdominala. Astept rezultatul acesteia.
Va doresc multa sanatate.
dr Petre Muresan
0
01-09-2016, ora 23:07
cristinagj
Nu este medic/terapeut
cristinagj
am facut, atunci cand am spus ca am fost la gastroenterolog, am fost la dr Stanciu Carrol, la cabinetul sau particular si in urma ecografiei mi-a dat controloc si regim, exact ce spuneam
0
01-09-2016, ora 23:09
cristinagj
Nu este medic/terapeut
cristinagj
multumesc
0
01-09-2016, ora 23:10
cristinagj
Nu este medic/terapeut
cristinagj
daca este edificator pot scana ecografia de atunci si sa va trimit fisierul
0
02-09-2016, ora 17:32
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Da, va rog sa-mi trimiteti rezultatul ecografiei. Va multumesc.

dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici