durere stomac, balonare si flatulenta
buna ziua tuturor!
primele simptome ale ucerului au aparut anul trecut cand m-am trezit cu niste dureri ingrozitoare de stomac si crizele ( ca au fost mai multe, la intervale cam de o saptaman, 10 zile) au tinut cam jumatate de zi;
am consultat medicul gastroenterolog si mi-a dat tratament cu controloc si regim, in masura in care nu imi face rau vreun fel de mancare, dupa aprox 2 luni mi-au trecut durerile;
in primavara, insa am inceput sa ma balonez frecvent si sa dau gaze, fara ca acestea sa fie cu miros caracteristic(dar foarte sonore :-))) adica cu presiune mare, iar ulterior, cam de vreo luna au aparut iar dureri de stomac, nu asa puternice, dar suparatoare
primele simptome ale ucerului au aparut anul trecut cand m-am trezit cu niste dureri ingrozitoare de stomac si crizele ( ca au fost mai multe, la intervale cam de o saptaman, 10 zile) au tinut cam jumatate de zi;
am consultat medicul gastroenterolog si mi-a dat tratament cu controloc si regim, in masura in care nu imi face rau vreun fel de mancare, dupa aprox 2 luni mi-au trecut durerile;
in primavara, insa am inceput sa ma balonez frecvent si sa dau gaze, fara ca acestea sa fie cu miros caracteristic(dar foarte sonore :-))) adica cu presiune mare, iar ulterior, cam de vreo luna au aparut iar dureri de stomac, nu asa puternice, dar suparatoare
5 comentarii
In prima etapa va rog sa faceti o ecografie abdominala. Astept rezultatul acesteia.
Va doresc multa sanatate.
dr Petre Muresan
Va doresc multa sanatate.
dr Petre Muresan
am facut, atunci cand am spus ca am fost la gastroenterolog, am fost la dr Stanciu Carrol, la cabinetul sau particular si in urma ecografiei mi-a dat controloc si regim, exact ce spuneam
daca este edificator pot scana ecografia de atunci si sa va trimit fisierul
Da, va rog sa-mi trimiteti rezultatul ecografiei. Va multumesc.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0dureri de stomac, scaun care arde
- 5probleme digestive: durere de stomac si balonari
- 6Ulcer sau Helicobacter?
- 4Dureri de stomac dupa ce mananc alimente cu multa ceapa, usturoi
- 6BRGE; ulcer; herniehiatala; steatoza hepatica; transaminaze mari
- 3Ce se intampla cu mine?
- 6In fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri groaznice de stomac...
- 3disconfort digestiv
- 5Dureri de stomac si greturi din cauza anxietatii?
- 6probleme la stomac de cateva luni, cand mananc dulce si mancare acrisoara
- 2durere de stomac cu atac de panica
- 1durere de burta
- 1cineva operat de ulcer
- 1Durere persistenta de stomac
- 0Afecțiune stomac
- 2Dureri la nivelul stomacului
- 2Dureri de stomac dupa defecatie
- 3Durere de Stomac la orice mancare
- 2Gastrită Va rog un răspuns
Mai multe informații despre: Ulcerul gastric durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: