in urma analizelor de laborator are tricomonas si candida

Fiica mea de 15 ani, virgina, in urma analizelor de laborator are tricomonas si candida. Tricomonas mi-a spus medicul de familie ca e posibil sa-l fi luat de pe colacul wc-ului la scoala ( noi parintii n-am avut nicio problema dar totusi am luat si noi Tiberal). Ieri a luat ultimele 3 tablete. Momentan are ciclu.Scurgerile urat mirositoare au trecut, durerile si disconfortul idem. Aveti o explicatie pentru infectare? Exista posibilitatea ca tratamentul sa dea gres?E nevoie de alte analize?
4 comentarii

Eu zic ca dupa teminarea menstruatiei sa mai faca o analiza...Si candida a tratat-o concomitent?

Da, medicul de familie i-a prescris tablete Nistatin de 3 ori pe zi si unguient Nidoflor, 7 Zile. Acum foloseste Bioclin gel de curatare si unguient. Este in a patra zi de ciclu care este cam abundent si d-na doctor mi-a zis ca o sa-i aduca azi ceva sirop.

buna
Poate sa-mi spuna cineva daca pot sa am Tricomonas de 7 ani fara manifetari severe?
Adica fara scurgeri vaginale, cu usoare mancarimi si usturimi la care nu am dat importanta.
Mentionez ca e prima data cand fac analiza de secretie, la consult am fost dar nu am facut analize.
Astept raspunsul vostru, sunt cam disperata pentru ca sotul sustine ca nu a mai fost cu nimeni si a inceput sa ma acuze pe mine.
Nu stiu ce sa mai fac, pentru ca chear nu am fost cu nimeni.
Sotul a fost primul partener si singurul.
Poate sa-mi spuna cineva daca pot sa am Tricomonas de 7 ani fara manifetari severe?
Adica fara scurgeri vaginale, cu usoare mancarimi si usturimi la care nu am dat importanta.
Mentionez ca e prima data cand fac analiza de secretie, la consult am fost dar nu am facut analize.
Astept raspunsul vostru, sunt cam disperata pentru ca sotul sustine ca nu a mai fost cu nimeni si a inceput sa ma acuze pe mine.
Nu stiu ce sa mai fac, pentru ca chear nu am fost cu nimeni.
Sotul a fost primul partener si singurul.

Buna ziua domnule doctor.domnule doctor eu am de la 12 ani tricomonas..am fost la un ginecolog si mia dat sa iau fasigin pe atunci eram domnisoara...am facut tratamentl si dupa un timp mia aparut iar am fost si mia dat tot fasigin...apoi cand am fosta cand nu mai eram domnusoara mia dat din nou fasigin si niste ovule...si amfacut tratamentul 12 zile dar nici ala nu mia fost bun...am si in ziua de azi mancarimi scurgere foarte mare si branzoasa si ma ustura...spuneti-mi va rog ce pot sa iau...va multumesc si prietenul meu are o surgere si pete pe penis si macarimi si il ustura...spunetine ce putem sa luam amandoi...va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9candidoza veche
- 2AJUTOR!!!!! Nu scap de candidoza.
- 3adolescentul si displazie mamara
- 4mustata la o fetita
- 11Viol in adolescenta.cu repercursiuni
- 6Probleme cu niste bubite pe penis
- 7Dureri la plamani?
- 4Transpiratie excesiva pe timpul noptii
- 9Analize Papanicolau, candida, HPV
- 7refuzul de a mai merge la scoala
- 3am fost diagnosticata cu infectie cu gardnerella si candida
- 11nu-l inteleg..
- 6Un fel de buba pe penis.
- 4Problema cu penisul.
- 4candida
- 2adolescent foarte rebel...cum sa procedam?
- 4Problema penis 15 ani
- 7Eterna candida - a treia incercare
- 1Menstruatie prelungita si abundenta
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: