am 17ani si vreau sa iau anticonceptionale.
mie frik sa ma duc la ginecolog k e matusa mea si ma zice mamei si in alta parte nu am posibilitate...pot sa iau asa...va rog ajutati'ma
3 comentarii
Daca iti cunosti organismul, stii daca ai probleme si ce fel de probleme, cunosti cat de cat unele boli, poti sa rogi o farmacista sa-ti dea prospectul unor anticonceptionale si sa te risti!Sa stii ca daca nu le iei pe acelea potrivite pt tine te poti alege cu o gramada de probleme(par pe fata, pe corp...) si nu prea se merita sa risti!De prezervativ nu ai auzit, de foitele care se introduc in vagin...!?
Mergeţi la un cabinet de planificare familiala: acolo consilierea e gratuită si vă calificaţi şi pentru anticonceptionale gratuite.
Trebuie sa mergi la ginecolog. Sunt cabinete pe planing care ofera consiliere gratuita si unde se pastreaza aninimatul. Nu trebuie sa ti fie rusine si sa te ascunzi de parinti. Sa inteleg ca tu vrei sa iei anticonceptionale pe ascuns? Trebuie sa stii ca anticonceptionalele chiar daca se prescriu fara reteta si slava domnului ai atatea variante din care poti alege, nu se pot lua asa dupa ureche. Trebuie recomandate de medic in functie de starea ta de sanatate. Te poti alege cu o groaza de probleme daca le iei asa de capul tau. Dereglari hormonale, pilozitate excesiva. Eu zic ca cea mai potrivita varianta pentru tine este prezervativul. Te protejeaza nu numai de o sarcina nedorita dar si de boli.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista pilule care nu ingrasa?
- 2anticonceptionale sau pilula de urgenta
- 34Cum se poate scapa de fobie
- 5penisul meu in stare de erectie este de 13 cm
- 25la ce varsta e bine sa iti incepi viata sexuala?
- 3Anticonceptionale
- 4cum as putea sa ma vindec de infectia urinara?
- 4amigdalita pultacee
- 2Anticonceptionalele si prezervativ
- 7am fost diagnosticata cu tulburare anxioasa generalizata
- 3anticonceptionalele si menstruatia
- 3Efectul Yasmin este diminuat de...?
- 8'prima data'!
- 2Anticonceptionale si tratament candida
- 1Tratament de albire al dintiilor vs AC
- 3stari de oboseala, frica, bataile inimii cresc.
- 18Masturbare zilnica? Ca nu patesti nimic rau... e normal nu?
- 0anticonceptionale sa intarzii menstruatia, insa eram insarcinata, ajutor...
- 10Problema Penis
- 0Mai iau o doza de Yasmin daca am eliminat scaun diareic la o ora dupa administrarea primei pastile?
Mai multe informații despre: Adolescentul anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: