colul uterin.. scurgere vagina + candidoza

am fost la un medic si a zis sa ma cauterizez ca am rana pe col...am fost la altul si mi-a zis ca am scurgere si candidoza..mi-a dat un tratament si a zis ca m-am vindecat si l-am intrebat de rana si mi-a zis ca nu am. Oare pot sta linistita acum? (mentionez ca ptimul medic mi-a zis de cauterizare inainte sa imi faca testul papanicolau)
3 comentarii

am o rana pe col de cativa ani.acum un an am avut tricomonas si candida m-am tratat dar rana a ramas si mi s-a recomandat cauterizare...as vrea sa stiu de ce nu s-a vindecat si rana caci tratamentul a fost destul de lung.oare e bine ca fac cauterizarea??ar avea rost sa continui cu tratament??VREAU SA SCAP DE RANA PE COL!!!

am o intrebare- in urma cu o luna am facut un babespapanicolau iar ca raspuns a fost: Frotiu LG- SIL, si am primit de la mediul ginecolog urmatorul tratament: injectii cu plidin timp de 5 zile cate doua fiole, Klion si spalaturi vaginale cu Tamton Rosa- as vrea sa stiu exista vreo rana pe col? iar ovulele mi- au fost recomandate sa le i-au inainte de spalaturi. Cum se procedeaza cu tratamentul as vrea sa-l urmez in ordinea corecta.
Multumesc mult
Multumesc mult

am si eu nevoie de un raspuns!! ma poate ajuta cineva?
merci mult
merci mult

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Scurgere de culoare.cenusie?
- 21sa fie sinuzita?
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 3prezent ureaplasma urealyticum>10-4
- 5rana col, mi s-a recomandat sa nu fac cauterizare inainte de a avea primul copil
- 34cancer col uterin stadiul 2 B
- 2Ulcer duodenal si candida
- 2candida cu sangerari
- 3insarcinata in saptamana 38 si scurgere lichid (parca as fi facut pipi in pantaloni)
- 16cancer col uterin
- 9Candida genitala - tratament
- 7interpretare analiza de secretie vaginala
- 2rana pe col la 18 ani
- 4Intarziere mestruatie
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
- 1col scurt
- 2lipsa tratament candidoza bucalagat
- 0Cultura de pe col
- 3Rezultat Papanicolau: ASC-US la 26 de ani
- 1Lsil Hpv
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Scurgerile vaginale Rana pe col colul uterin tratament pentru candidoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: