Am candidoza vaginala si bucala
Buna seara! Candidoza bucala a debutat vineri (acum 4 zile). La farmacie mi s-a recomandat Diflucan, glicerina boraxata si Curasept. Am fost astazi la medicul ORL si mi s-a facut exudat farigian, urmand sa revin cu rezultatele la doamna doctor saptamana viitoare. Doamna doctor m-a asigurat ca este foarte comuna candidoza bucala si ca nu am motive sa ma ingrijorez. Mi-a zis sa nu mai iau antifungice pentru ca sunt nocive pentru ficat si sa continui doar cu glicerina. De cateva zile simteam si mici dureri in zona genitala, dar de abia dupa vizita la doctori de astazi a debutat si candidoza vaginala.
Am motive sa ma ingrijorez daca sunt prezente amandoua? Din ce am citit in prospect, Diflucan (cel care este o singura pastila in flacon) este recomandat si pentru candidoza genitala. Am luat diflucan acum 48 de ore (sambata seara). Nu as vrea sa astept pana revin la medic.ce as mai putea lua pentru candidoza vaginala? Sa iau din nou Diflucan cand se indeplinesc 72 de ore de cand l-am luat? Cat de grav este?
Am motive sa ma ingrijorez daca sunt prezente amandoua? Din ce am citit in prospect, Diflucan (cel care este o singura pastila in flacon) este recomandat si pentru candidoza genitala. Am luat diflucan acum 48 de ore (sambata seara). Nu as vrea sa astept pana revin la medic.ce as mai putea lua pentru candidoza vaginala? Sa iau din nou Diflucan cand se indeplinesc 72 de ore de cand l-am luat? Cat de grav este?
1 comentarii
De asemenea, am usturimi la nivelul ochiilor. Nu stiu ce sa cred. Pe site-urile romanesti toti zic ca asta e sfarsitul lumii, sistemul imunitar e compromis si esti cu un picior in groapa. Pe site-urile in engleza apare ca simptom comun. S-a confruntat cineva cu asta?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30candida de la ce se face?
- 7candidoza bucala - sfaturi
- 7candidoza generalizata
- 32Candidoza buco-faringiala
- 6gat ciudat, tuse si zgomote din gat sau stomac
- 11Candidoza vaginala
- 5Nu am mai gasit Diflazon, cu ce medicament cu acelasi efect pot continua?
- 5Limba incarcata
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 5Candidoza bucala - ce imi recomandati?
- 2exista vreo legatura intre bacteria candida si dermatita seboreica?
- 10Candidoza barbati tratament
- 2tratament candida
- 3Candidoza! Urgentaa
- 2Saliva vâscoasă
- 0Candidoza, vaginoza bacteriană
- 0Candidoza la barbati
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Candidoza vulvo-vaginala Candidoza orala Candidoza Candida albicans candidoza bucala candidoza vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: